Aegean Islands

Vertaile lauttoja maasta Egean saaret maahan Samos

Maan Egean saaret ja maan Samos välillä on useita ylityksiä. Tällä hetkellä reitit yhdistävät sataman 3 satamat maassa Egean saaret ja sataman 3 satamat maassa Samos.

Lauttamatkoja on yhteensä 11 ylitystä joka päivä reiteillä 7 ferry routes, joita operoidaan 2 lauttayhtiötä, mukaanlukien Dodekanisos Seaways & Hellenic Seaways. Nopein ylitys kestää noin 0 tunti 45 minuutti (Karlovassi).

Tämä on yleinen yhteenveto palveluista maan Egean saaret ja maan Samos välillä, etsi hakukoneestamme Aikataulut & hinnat ajankohtaista tietoa saadaksesi.

Egean saaret Samos lauttakartta

Klikkaa karttaa

Tietoa maasta Egean saaret:

Egeansaaret ovat kreikkalainen saariryhmä Egeanmerellä. Manner-Kreikka sijaitsee saaresta länteen ja pohjoiseen, kun taas idässä on vastassa Turkki. Kreetan saari on ryhmän eteläisin ja kaakosta löytyvät Rodos, Karpathos sekä Kasos.
Vuoristomaisemat, tiheät mäntymetsät ja kauniit kultahiekkaiset rannat ovat saarille ominaisia.

Tietoa maasta Samos:

Samos on kreikkalainen saari Egeanmeressä Anatolian edustalla joka sijaitsee Khiosin eteläpuolella sekä Patmoksen ja Dodekanesian saarten pohjoispuolella.
Samos on erittäin vehreä saari täynnä kauniita rantoja. Vaikka Samoksella on useita hienoja arkeologisia kohteita, turisteja saarelle vetävät erinomaiset rannat ja kävely-, maastopyöräily- sekä purjelautailumahdollisuudet.