Egean saaret

Kuinka varaat lautan maasta Egean saaret maahan Turkki

Maan Egean saaret ja maan Turkki välillä on useita ylityksiä. Tällä hetkellä reitit yhdistävät sataman 2 satamat maassa Egean saaret ja sataman 4 satamat maassa Turkki.

Lauttamatkoja on yhteensä 63 ylitystä joka viikko reiteillä 5 lauttareittiä, joita operoidaan 4 lauttayhtiötä, mukaanlukien Ertürk Lines, Turyol, Meander Travel & Dentur Avrasya. Nopein ylitys kestää noin 20 minuuttia (Khios - Cesme).

Tämä on yleinen yhteenveto palveluista maan Egean saaret ja maan Turkki välillä, etsi hakukoneestamme Aikataulut & hinnat ajankohtaista tietoa saadaksesi.

Egean saaret Turkki lauttakartta

Klikkaa karttaa

Tietoa maasta Egean saaret:

Egeansaaret ovat kreikkalainen saariryhmä Egeanmerellä. Manner-Kreikka sijaitsee saaresta länteen ja pohjoiseen, kun taas idässä on vastassa Turkki. Kreetan saari on ryhmän eteläisin ja kaakosta löytyvät Rodos, Karpathos sekä Kasos.
Vuoristomaisemat, tiheät mäntymetsät ja kauniit kultahiekkaiset rannat ovat saarille ominaisia.

Tietoa maasta Turkki:

Turkki on “euraasialainen” maa, joka levittyy Kaakkois-Euroopasta Länsi-Aasiaan vastassaan Mustameri pohjoisessa, Egeanmeri lännessä ja Välimeri lounaassa.
Turkki on laaja ja vaihteleva maa, joka neljän meren ympäröimänä voi ylpeillä uskomattomilla maisemilla ja luonnonihmeillä. Turkki tunnetaan hyvin rentouttavana rantalomakohteena, mutta se tarjoaa myös urheiluaktiviteetteja, joitain maailman tärkeimpiä antiikin monumentteja ja monipuolisen paikallisen ruokakulttuurin.
Turistikohteena Turkki on todella mielenkiintoinen sekoitus länttä ja itää ja jatkaa suosionsa kasvattamista.