El Hierro

Vertaile lauttoja maasta El Hierro maahan Teneriffa

Maiden El Hierro ja Teneriffa välillä on tällä hetkellä 1 lauttareitti, jota operoi 1 lauttayhtiö – Naviera Armas. ValverdeLos Cristianos lauttaa operoidaan viikoittain ja matkan kesto on vähintään 2 tunti 30 minuutti.

Vaikka päivitämme sivustomme tietoja säännöllisesti, toisinaan ylitysten aikataulut voivat muuttua yllättäen, joten suosittelemme että pyydätte ajankohtaista hintatarjousta lautalle maasta El Hierro maahan Teneriffa satamien Valverde ja Los Cristianos välillä.

El Hierro Teneriffa lauttakartta

Klikkaa karttaa

El Hierro - Teneriffa lautat

Tietoa maasta El Hierro:

El Hierro, lempinimeltään Isla del Meridiano ja mitoiltaan 27 km lännestä itään ja 24 km pohjoisesta etelään, on Kanariansaarista pienin, eteläisin ja läntisin.
El Hierro on jyrkän vuoristoinen ja tuliperäinen. Volcán de Lomo Negron purkaus vuonna 1793 on saaren ainoa kirjattu purkaus.
Kuten kaikki Kanariansaaret, El Hierro on suosittu matkailukohde, jota palvelee pieni lentokenttä ja lauttaterminaali, joka sijaitsee pääkaupungissa Valverdessä.

Tietoa maasta Teneriffa:

Teneriffa on Espanjan Kanariansaarista suurin ja sijaitsee noin 320 kilometriä luoteeseen Afrikan rannikolta.
Vaikka saarella on hieman alle miljoona vakituista asukasta, vetää se rannoillaan ja taatulla auringonpaisteellaan puoleensa noin 4 miljoonaa turistia vuosittain.
Kahden lentokentän ja suoran mantereen laivayhteyden ansiosta Teneriffa on Kanarian napa. Saaren kuumempi ja kuivempi eteläosa monine Play de las Americasin ja Los Cristianoksen tapaisine lomakohteineen on turistimaisempi kuin kypsempien matkaajien suosima vehreä, kotoisampi ja kosmopoliittisempi pohjoinen.