Formentera

Kuinka varaat lautan maasta Formentera maahan Espanja

Maan Formentera ja maan Espanja välillä on useita ylityksiä. Tällä hetkellä reitit yhdistävät sataman 1 satama maassa Formentera ja sataman 2 satamat maassa Espanja.

Lauttamatkoja on yhteensä 61 ylitystä joka päivä reiteillä 5 lauttareittiä, joita operoidaan 5 lauttayhtiötä, mukaanlukien Balearia, Trasmediterranea, Trasmapi, Aquabus & Mediterranea Pitiusa. Nopein ylitys kestää noin 30 minuuttia (Formentera - Ibiza).

Tämä on yleinen yhteenveto palveluista maan Formentera ja maan Espanja välillä, etsi hakukoneestamme Aikataulut & hinnat ajankohtaista tietoa saadaksesi.

Formentera Espanja lauttakartta

Click for map

Tietoa maasta Espanja:

Espanjalaiset viitaavat maahansa usein monikolla Las Españas (Espanjat), sillä maa muodostuu 17 itsehallintoalueesta, joilla on kaikilla omat budjettinsa, hallituksensa ja kulttuuriministeriönsä. Tällä selittyy tämän kiehtovan maan valtava monipuolisuus niin maisemissa, kielessä, taiteellisessa perinnössä kuin kulttuurissa yleensäkin.
Espanjassa ei voi olla huomaamatta espanjalaisten intohimoista suhdetta elämään, ja on helppo ymmärtää, miksi maa tunnetaan yöelämästään ja paikallisista fiestoistaan.
Upeissa ja elämää pursuavissa Barcelonan, Madridin, Valencian, Sevillan, Granadan, Bilbaon ja Santanderin kaupungeissa kauniit monumentit ja arkkitehtuuri odottavat löytämistään. Maisemat ja rannikko eivät kuitenkaan jää kiehtovuudessaan ja monipuolisuudessaan kakkoseksi, kun tarjolla on vehreä Galicia, Kastilian tasangot tai Almerían rotkomaiset aavikkomaisemat. Espanja on myös yksi Euroopan vuoristoisimmista maista ja sen vuoristoissa – erityisesti Picos de Europalla ja Pyreneillä – voi nauttia upeista kävelyreiteistä ja villistä luonnosta. Ei myöskään kannata ohittaa Espanjan erityislaatuisten viinien maistelua sen suurilla viinialueilla. Kauniilla rannikolla odottavat Costa de la Luzin ja Costa del Solin hiekkarannat, Costa Bravan poukamat ja Cantabrian viileämmät Atlantin vedet surffirantoineen. Laivalla pääsee Baleaareille tai Kanariansaarille ruskettumaan ja nauttimaan tapaksista, paellasta tai fideuásta kylmän oluen tai sangrian kera.