Fuerteventura

Kuinka varaat lautan maasta Fuerteventura maahan Teneriffa

Maan Fuerteventura ja Teneriffa välillä on 2 lauttareittiä, yhteensä 3 lauttavuoroa viikossa. Naviera Armas operoi 2 reittiä, Puerto del Rosario - Santa Cruz de Tenerife kulkee 2 kertaa viikossa & Morro Jable - Santa Cruz de Tenerife noin Kerran viikoittain.
Koska ylitysten määrä ja kesto vaihtelevat joillain reiteillä, suosittelemme etsimään ylityksiä maasta Fuerteventura maahan Teneriffa hakukoneellamme, jotta saat ajankohtaista tietoa.

Fuerteventura Teneriffa lauttakartta

Klikkaa karttaa

Tietoa maasta Fuerteventura:

Fuerteventura on Atlantin valtameren Kanariansaarista lähinnä Afrikan rannikkoa.
Se on Teneriffan jälkeen toiseksi suurin Kanariansaarista ja sen sanotaan nauttivan keskimäärin 3000 aurinkoisesta tunnista vuodessa.
Matkailijoita on vastassa kilometrikaupalla hiekkarantoja ja turkoosi meri. Saari on rantalomailijan paratiisi ja sillä on saarista pisin rantaviiva.

Tietoa maasta Teneriffa:

Teneriffa on Espanjan Kanariansaarista suurin ja sijaitsee noin 320 kilometriä luoteeseen Afrikan rannikolta.
Vaikka saarella on hieman alle miljoona vakituista asukasta, vetää se rannoillaan ja taatulla auringonpaisteellaan puoleensa noin 4 miljoonaa turistia vuosittain.
Kahden lentokentän ja suoran mantereen laivayhteyden ansiosta Teneriffa on Kanarian napa. Saaren kuumempi ja kuivempi eteläosa monine Play de las Americasin ja Los Cristianoksen tapaisine lomakohteineen on turistimaisempi kuin kypsempien matkaajien suosima vehreä, kotoisampi ja kosmopoliittisempi pohjoinen.