COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Morro Jable - Santa Cruz de Tenerife on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Fuerteventura - Teneriffa lautat sivullamme.

Morro Jable - Santa Cruz de Tenerife lauttaoperaattorit

    • 8 Sailings Weekly 4 hr 40 min
    • Get price

Lautta satamasta Morro Jable satamaan Santa Cruz de Tenerife

Fuerteventura ja Teneriffa yhdistyvät reitillä Morro Jable Santa Cruz de Tenerife. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Naviera Armas. Reittiä kuljetaan jopa 8 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 4 tuntia 40 minuuttia.

Morro Jable Santa Cruz de Tenerife matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Morro Jable opas

Morro Jable on Fuerteventuran eteläpäässä, vajaan tunnin ajomatkan päässä etelään lentokentältä. Morrojablen vanhemmat osat ovat kummallakin puolella niemeä, jolle kylä rakennettiin. Satama oli alun perin kalastuslaivaston koti, ja on edelleen, mutta nykyään isännöi erilaisia matkailunähtävyyksiä, kuten katamaraaneja ja useita urheilukalastusaluksia, ja lauttayhteyttä Gran Canarialle. Osa vanhasta kylästä, joka on erotettu satamasta niemellä, yltää Barrancoon tai laaksoon, vuorille. Uudempi osa kaupunkia on rakennettu yhdistämään vanhan kylän alue ja satama-alue, ja matkailupalvelut on rakennettu pitkin rannikkoa itään vanhasta kylästä siten, että Morro Jable ulottuu puolentiosta kilometrin päähän rannikolla, uudemman osan jatkaessa kaupunkia miellyttävällä tavalla.

Lautat Morro Jablesta yleensä purjehtivat Las Palmasiin, Santa Cruz de Tenerifeen ja Puerto del Rosarioon.


Santa Cruz de Tenerife opas

Santa Cruz de Tenerife on kaunis satamakaupunki joka sijaitsee Teneriffan saarella, ja on myös suurin länsisaari Kanarian saaristossa. Sen tärkeän sataman ympärillä on leveitä katuja, aukioita ja eksoottisia viheralueita, jotka sisältävät myös joitakin kauniita esimerkkejä modernista arkkitehtuurista. Kaupungin historia ulottuu yli neljän sadan vuoden päähän. 1500-luvulla kaupunki alkoi kehittymään satamansa ansiosta, mahdollistaen saaren väkiluvun kasvun. Nykyään saari on Kanariansaarien toiseksi väkirikkain. Keskellä kaupunkia, entisen linnoituksen San Cristóbalin paikalla, on muistomerkki Triumph Candelaria, Carraran marmorista tehty uusklassinen veistos, jonka on veistänyt italialainen Pasquale Bocciardo. Alueelta löytyy myös 1700–luvun julkisivuinen la Cartan palatsi. Kaupungin keskustassa meren lähellä on mitä kiireisimpiä katuja ja aukioita, kuten Plaza de la Candelaria.

Kaupungin satamasta lauttayhteydet lähtevät Espanjan mantereelle ja muille Kanariansaarille.