Ikaria

Kuinka varaat lautan maasta Ikaria maahan Dodekanesian saaret

Maan Ikaria ja maan Dodekanesian saaret välillä on useita ylityksiä. Tällä hetkellä reitit yhdistävät sataman 1 satama maassa Ikaria ja sataman 10 satamat maassa Dodekanesian saaret.

Lauttamatkoja on yhteensä 20 ylitystä joka viikko reiteillä 10 lauttareittiä, joita operoidaan 2 lauttayhtiötä, mukaanlukien Dodekanisos Seaways & Hellenic Seaways. Nopein ylitys kestää noin 55 minuuttia (Agios Kirikos - Patmos).

Tämä on yleinen yhteenveto palveluista maan Ikaria ja maan Dodekanesian saaret välillä, etsi hakukoneestamme Aikataulut & hinnat ajankohtaista tietoa saadaksesi.

Ikaria Dodekanesian saaret lauttakartta

Klikkaa karttaa

Tietoa maasta Ikaria:

Ikaría on kreikkalainen saari Egeanmeressä, noin 19 kilometriä Samokselta lounaaseen. Liian lähelle aurinkoa lentäneen Ikaroksen mukaan nimetty saari on noin 40 kilometriä pitkä ja leveimmillään 8 kilometriä halkaisijaltaan.
Ikaríaa pidetään yhtenä maailman viidestä ”sinisestä vyöhykkeestä” – paikoista, joissa poikkeuksellisen suuri osa väestöstä elää hyvin vanhaksi, mahdollisestsi henkeäsalpaavien panoramamaisemiensa, puhtaan vuori-ilman, terapeuttisten kuumien lähteiden, kauniiden rantojen ja turmeltumattoman meren ansiosta.

Tietoa maasta Dodekanesian saaret:

Dodekanesian saariryhmä sijaitsee Egeanmeren kaakkoisosassa ja se koostuu kahdestatoista pääsaaresta, joihin kuuluu muunmuassa Rodos, Kos, Patmos, Kalymnos ja Karpathos.
Dodekanesialla on ollut asutusta esihistoriallisista ajoista lähtien, vaikka saaret alkoivat menestyä itsenäisenä yksikkönä Doorilaisajalla, jonka vuosisatoina saarten talous ja kulttuuri kukoistivat ja kehittyivät.
Saaren kauniit kalkitut talot, upeat rannat ja kristallin kirkas vesi, viehättävät kylät sekä yöelämä houkuttelevat tuhansia kävijöitä vuosittain.