Italy

Vertaile lauttoja maasta Italia maahan Montenegro

Maiden Italia ja Montenegro välillä on tällä hetkellä 1 lauttareitti, jota operoi 1 lauttayhtiö – Jadrolinija. BariBar lauttaa operoidaan viikoittain ja matkan kesto on vähintään 11 tunti 0 minuutti.

Vaikka päivitämme sivustomme tietoja säännöllisesti, toisinaan ylitysten aikataulut voivat muuttua yllättäen, joten suosittelemme että pyydätte ajankohtaista hintatarjousta lautalle maasta Italia maahan Montenegro satamien Bari ja Bar välillä.

Italia Montenegro lauttakartta

Klikkaa karttaa

Italia - Montenegro lautat

Tietoa maasta Italia:

Italia on kaikista Euroopan maista kenties vaikeimmin luokiteltava. Se on moderni teollisuusmaa ja tyylin edelläkävijä sillä sen suunnittelijat määrittelevät jokaisen kauden muodin. Mutta yhtä lailla se on myös Välimeren maa kaikkine mausteineen. Italialaiset ovat erittäin perhekeskeisiä ja pistävät paljon painoa katolisen kirkon perinteille ja rituaaleille. Nuorten keskuudessa kasvavasta skeptismistä huolimatta kirkko edelleen hallitsee ihmisten elämää hyvin näkyvästi.
Italiasta tuli yhtenäinen valtio vasta vuonna 1861, mistä johtuen italialaiset ovat usein uskollisempia kotiseutuaan kuin koko maata kohtaan. Tämä näkyy erilaisissa ruoissa, murteissa, maisemissa ja usein vaihtelevassa elintasossa. Ei tietenkään sovi myöskään unohtaa maan kulttuuriperintöä – yksin Toscanassa on enemmän historiallisiksi muistomerkeiksi määriteltyjä kohteita kuin millään muulla maalla koko maailmassa; ympäri maata ja erityisesti tietysti itse Roomasta löytyy huomattavia Rooman valtakunnan jäänteitä ja jokaisella seudulla on oma osansa taideperinnössä, jota pidetään yleisesti yhtenä maailman rikkaimmista.

Tietoa maasta Montenegro:

Välimeren helmi Montenegro sijaitsee eteläisessä Adrianmeressä ja on monilla tavoin ainutlaatuinen. Mistään muualta ei löydy yhtä pienessä paikassa yhtä paljon luonnonrikkautta, kauneutta, leppeitä rantoja, kirkkaita järviä, nopeajuoksuisia jokia ja upeita vuoria. Aamulla voi herätä Adrianmeren kauniilla rannikolla, lounastaa Skutarijärven rannoilla ja nauttia iltakävelyistä vuorilla. Montenegro ei jätä ketään kylmäksi.