Jooniansaaret

Kuinka varaat lautan maasta Jooniansaaret maahan Italia

Maan Jooniansaaret ja maan Italia välillä on useita ylityksiä. Tällä hetkellä reitit yhdistävät sataman 1 satama maassa Jooniansaaret ja sataman 4 satamat maassa Italia.

Lauttamatkoja on yhteensä 23 ylitystä joka viikko reiteillä 8 lauttareittiä, joita operoidaan 6 lauttayhtiötä, mukaanlukien Grimaldi Lines, Minoan Lines, European Seaways, Ventouris Ferries, Red Star Ferries & Anek Superfast. Nopein ylitys kestää noin 7 tuntia 15 minuuttia (Korfu - Brindisi).

Tämä on yleinen yhteenveto palveluista maan Jooniansaaret ja maan Italia välillä, etsi hakukoneestamme Aikataulut & hinnat ajankohtaista tietoa saadaksesi.

Jooniansaaret Italia lauttakartta

Klikkaa karttaa

Tietoa maasta Jooniansaaret:

Jooniansaaret ovat kreikkalainen saariryhmä Joonianmeressä manner-Kreikan länsipuolella. Ryhmän muodostavat Korfun, Kefalonian, Zákynthoksen, Lefkaksen, Ithakan, Paxoksen ja Kytheran saaret.
Jooninasaaret tunnetaan hiekkarannoistaan, kristallinkirkkaista vesistään, hurmaavista kylistään ja mykistyttävän kauniista maaseudustaan. Monien Kreikan saarien tapaan Jooniansaaret ovat muodostuneet matkaajien kesäparatiisiksi.

Tietoa maasta Italia:

Italia on kaikista Euroopan maista kenties vaikeimmin luokiteltava. Se on moderni teollisuusmaa ja tyylin edelläkävijä sillä sen suunnittelijat määrittelevät jokaisen kauden muodin. Mutta yhtä lailla se on myös Välimeren maa kaikkine mausteineen. Italialaiset ovat erittäin perhekeskeisiä ja pistävät paljon painoa katolisen kirkon perinteille ja rituaaleille. Nuorten keskuudessa kasvavasta skeptismistä huolimatta kirkko edelleen hallitsee ihmisten elämää hyvin näkyvästi.
Italiasta tuli yhtenäinen valtio vasta vuonna 1861, mistä johtuen italialaiset ovat usein uskollisempia kotiseutuaan kuin koko maata kohtaan. Tämä näkyy erilaisissa ruoissa, murteissa, maisemissa ja usein vaihtelevassa elintasossa. Ei tietenkään sovi myöskään unohtaa maan kulttuuriperintöä – yksin Toscanassa on enemmän historiallisiksi muistomerkeiksi määriteltyjä kohteita kuin millään muulla maalla koko maailmassa; ympäri maata ja erityisesti tietysti itse Roomasta löytyy huomattavia Rooman valtakunnan jäänteitä ja jokaisella seudulla on oma osansa taideperinnössä, jota pidetään yleisesti yhtenä maailman rikkaimmista.