Kreikka

Kuinka varaat lautan maasta Kreikka maahan Ikaria

Sinulla ei ole pulaa vaihtoehdoista valitessasi lauttaa maasta Kreikka maahan Ikaria. Fournoi - Agios Kirikos & Evdilos, Patmos - Agios Kirikos, Lipsi - Agios Kirikos, Kalymnos - Agios Kirikos, Kos - Agios Kirikos, Pythagorio - Agios Kirikos, Rodos - Agios Kirikos, Mykonos - Evdilos & Agios Kirikos, Fournoi - Agios Kirikos & Evdilos, Pireus - Evdilos & Agios Kirikos & Karlovassi - Agios Kirikos & Evdilos välillä toimii 2 lauttayhtiötä tarjoten 31 lauttareittiä.
Nopein reitti maan Kreikka ja maan Ikaria välillä on Fournoi - Agios Kirikos, mikä kestää noin 20 minuuttia. Koska valittavanasi on niin monta eri reittiä, teemme etsinnöistäsi helppoa ja nopeaa vertailemalla kaikkia samankaltaisia reittejä yhdellä haulla.

Kreikka Ikaria lauttakartta

Klikkaa karttaa

Kreikka - Ikaria lautat

Tietoa maasta Kreikka:

Kreikka sijaitsee Etelä-Euroopassa Balkanin niemimaan eteläisessä kärjessä. Sen rajanaapureita ovat pohjoisessa Bulgaria, Makedonia ja Albania ja idässä Turkki. Manner-Kreikan itäpuolella lainehtii Egeanmeri ja länsipuolella Joonianmeri. Molemmat meret ovat osa Välimerta ja niissä on suunnaton määrä saaria. Länsimaisen sivistyksen kehtona ja demokratian, urheilun (erityisesti olympialaisten) sekä taiteiden syntypaikkana Kreikalla on erittäin pitkä ja merkittävän rikas historia, jonka aikana sen kulttuurilla on ollut erityisen suuri vaikutus Euroopassa, Pohjois-Afrikassa ja Lähi-idässä.

Nykyään Kreikka on kehittyny valtio, Euroopan unionin jäsen vuodesta 1981 ja Euroalueen jäsen vuodesta 2001.

Kreikka on perinteisesti ollut yksi maailman suosituimmista matkakohteista ja joka vuosi, erityisesti kesäaikaan, maan lukuisat saaret ahtautuvatkin täyteen kansainvälisiä vierailijoita.

Tietoa maasta Ikaria:

Ikaría on kreikkalainen saari Egeanmeressä, noin 19 kilometriä Samokselta lounaaseen. Liian lähelle aurinkoa lentäneen Ikaroksen mukaan nimetty saari on noin 40 kilometriä pitkä ja leveimmillään 8 kilometriä halkaisijaltaan.
Ikaríaa pidetään yhtenä maailman viidestä ”sinisestä vyöhykkeestä” – paikoista, joissa poikkeuksellisen suuri osa väestöstä elää hyvin vanhaksi, mahdollisestsi henkeäsalpaavien panoramamaisemiensa, puhtaan vuori-ilman, terapeuttisten kuumien lähteiden, kauniiden rantojen ja turmeltumattoman meren ansiosta.