Kreikka

Kuinka varaat lautan maasta Kreikka maahan Kefalonia

Maan Kreikka ja Kefalonia välillä on 3 lauttareittiä, yhteensä 34 lauttavuoroa viikossa. Levante Ferries operoi 3 reittiä, Patras - Sami kulkee 3 kertaa viikossa, Ithaka (Pisaetos) - Sami noin 3 kertaa viikoittain & Kyllini - Poros (Kefalonia) noin 4 kertaa päivittäin.
Koska ylitysten määrä ja kesto vaihtelevat joillain reiteillä, suosittelemme etsimään ylityksiä maasta Kreikka maahan Kefalonia hakukoneellamme, jotta saat ajankohtaista tietoa.

Kreikka Kefalonia lauttakartta

Klikkaa karttaa

Kreikka - Kefalonia lautat

Tietoa maasta Kreikka:

Kreikka sijaitsee Etelä-Euroopassa Balkanin niemimaan eteläisessä kärjessä. Sen rajanaapureita ovat pohjoisessa Bulgaria, Makedonia ja Albania ja idässä Turkki. Manner-Kreikan itäpuolella lainehtii Egeanmeri ja länsipuolella Joonianmeri. Molemmat meret ovat osa Välimerta ja niissä on suunnaton määrä saaria. Länsimaisen sivistyksen kehtona ja demokratian, urheilun (erityisesti olympialaisten) sekä taiteiden syntypaikkana Kreikalla on erittäin pitkä ja merkittävän rikas historia, jonka aikana sen kulttuurilla on ollut erityisen suuri vaikutus Euroopassa, Pohjois-Afrikassa ja Lähi-idässä.

Nykyään Kreikka on kehittyny valtio, Euroopan unionin jäsen vuodesta 1981 ja Euroalueen jäsen vuodesta 2001.

Kreikka on perinteisesti ollut yksi maailman suosituimmista matkakohteista ja joka vuosi, erityisesti kesäaikaan, maan lukuisat saaret ahtautuvatkin täyteen kansainvälisiä vierailijoita.