La Palma

Vertaile lauttoja maasta La Palma maahan Teneriffa

Maan La Palma ja Teneriffa välillä on 2 ferry routes, yhteensä 25 lauttavuoroa viikossa. Trasmediterranea operoi 1 routes, Santa Cruz de La Palma - Santa Cruz de Tenerife joka kulkee 1 kertaa päivittäin. Naviera Armas operoi 1 routes, Santa Cruz de La Palma - Los Cristianos joka kulkee 10 kertaa päivittäin. Fred Olsen Express operoi 1 routes, Santa Cruz de La Palma - Los Cristianos joka kulkee 14 kertaa päivittäin.
Koska ylitysten määrä ja kesto vaihtelevat joillain reiteillä, suosittelemme etsimään ylityksiä maasta La Palma maahan Teneriffa hakukoneellamme, jotta saat ajankohtaista tietoa.

La Palma Teneriffa lauttakartta

Klikkaa karttaa

Tietoa maasta La Palma:

La Palma on Kanariansaarista luoteisin ja sijaitsee muutaman sadan kilometrin päässä Afrikan luoteisrannikolta.
Saarella on monia yllättävän erilaisia luonnon kauniita alueita ja sen ilmasto on mukavan vakaa ja leppeä ympäri vuoden.
Turistin näkökulmasta La Palma on hiljainen, turmeltumaton ja rauahallinen saari , jolla voi kokea aidon Kanariansaaren.

Tietoa maasta Teneriffa:

Teneriffa on Espanjan Kanariansaarista suurin ja sijaitsee noin 320 kilometriä luoteeseen Afrikan rannikolta.
Vaikka saarella on hieman alle miljoona vakituista asukasta, vetää se rannoillaan ja taatulla auringonpaisteellaan puoleensa noin 4 miljoonaa turistia vuosittain.
Kahden lentokentän ja suoran mantereen laivayhteyden ansiosta Teneriffa on Kanarian napa. Saaren kuumempi ja kuivempi eteläosa monine Play de las Americasin ja Los Cristianoksen tapaisine lomakohteineen on turistimaisempi kuin kypsempien matkaajien suosima vehreä, kotoisampi ja kosmopoliittisempi pohjoinen.