Vertaile lauttoja maasta Madeira maahan Porto Santon saari
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Tietoa maasta Madeira

Portugalilainen Madeiran saari sijaitsee noin 400 kilometriä Kanariansaarten Teneriffasta pohjoiseen.
Madeiralla on jatkuva leppeä ilmasto, mikä tekee siitä suositun matkakohteen vuoden ympäri. Useimmat lomailijat matkaavat Funchaliin, saaren eteläiseen pääkaupunkiin. Funchal on eloisa rannikkokaupunki, jossa on runsas valikoima baareja, kauppoja ja ravintoloita ja se on hyvä tukikohta kaikkia saaren nähtävyyksiä silmällä pitäen.

Tietoa maasta Porto Santon saari

Manner-Euroopan läntisin valtio Portugali, virallisesti Portugalin tasvalta, sijaitsee Iberian niemimaan läntisissä ja lounaisissa osissa Lounais-Euroopassa. Portugali rajoittuu pohjoisessa ja idässä Espanjaan, kun taas lännessä ja etelässä sillä on vastassaan Atlantin valtameri. Lisäksi Portugalille kuuluu kaksi Atlantin saaristoa: Azorit ja Madeira.

Viimeisten 3,100 vuoden aikana Portugaliin on virrannut joukko eri sivilisaatioita. Iberit, tartessolaiset, keltit, foinikialaiset, karthagolaiset, kreikkalaiset, roomalaiset, germaanit (sveebit ja visigootit), egyptiläiset, seemiläiset (arabit, juutalaiset jne.), maurit ja muut kulttuurit ovat kaikki jättäneet jälkensä maan kulttuuriin, historiaan, kieleen ja etniseen rakenteeseen.
Pelkän rantaturismin lisäksi Portugali yrittää kehittää kulttuuri- ja maaseutumatkailua vetääkseen puoleensa varakkaampia turisteja, jotka usein haluavat tutustua todelliseen Portugaliin. Sisämaa kärsii muuttotappiosta, mutta sen matkailupotentiaali on erinomainen. Algarve erilaisine rantoineen on ollut jo vuosikymmeniä turistien päävetonaula.

Madeira - Porto Santon saari lautat

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.