Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3307 reitillä ja 697 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2.5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1.2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lautat maahan Portugali

Manner-Euroopan läntisin valtio Portugali, virallisesti Portugalin tasvalta, sijaitsee Iberian niemimaan läntisissä ja lounaisissa osissa Lounais-Euroopassa. Portugali rajoittuu pohjoisessa ja idässä Espanjaan, kun taas lännessä ja etelässä sillä on vastassaan Atlantin valtameri. Lisäksi Portugalille kuuluu kaksi Atlantin saaristoa: Azorit ja Madeira.

Viimeisten 3,100 vuoden aikana Portugaliin on virrannut joukko eri sivilisaatioita. Iberit, tartessolaiset, keltit, foinikialaiset, karthagolaiset, kreikkalaiset, roomalaiset, germaanit (sveebit ja visigootit), egyptiläiset, seemiläiset (arabit, juutalaiset jne.), maurit ja muut kulttuurit ovat kaikki jättäneet jälkensä maan kulttuuriin, historiaan, kieleen ja etniseen rakenteeseen.

Pelkän rantaturismin lisäksi Portugali yrittää kehittää kulttuuri- ja maaseutumatkailua vetääkseen puoleensa varakkaampia turisteja, jotka usein haluavat tutustua todelliseen Portugaliin. Sisämaa kärsii muuttotappiosta, mutta sen matkailupotentiaali on erinomainen. Algarve erilaisine rantoineen on ollut jo vuosikymmeniä turistien päävetonaula.

Suositut lauttaoperaattorit

  • Porto Santo Line
    • Etsi hinta
  • Atlanticoline
    • Etsi hinta

Reitit ja satamat maassa Portugali