Samos

Vertaile lauttoja maasta Samos maahan Kreikka

Sinulla ei ole pulaa vaihtoehdoista valitessasi lauttaa maasta Samos maahan Egean saaret. Pythagorio - Fournoi, Agathonisi, Arki, Patmos, Lipsi, Kalymnos, Kos, Symi (Simi), Agios Kirikos, Rodos & Astypalea, Karlovassi - Pireus, Thessaloniki, Khios, Fournoi, Vathi, Agios Kirikos, Evdilos, Mykonos, Syros, Kavala, Limnos (Myrina), Mytilene & Tinos & Vathi - Khios, Mytilene, Limnos (Myrina), Thessaloniki, Karlovassi, Agios Kirikos, Evdilos, Mykonos, Pireus, Syros, Fournoi, Kavala, Patmos, Kos, Rodos & Tinos välillä toimii 2 lauttayhtiötä tarjoten 40 ferry routes.
Nopein reitti maan Samos ja maan Egean saaret välillä on Agathonisi, mikä kestää noin 0 tunti 35 minuutti. Koska valittavanasi on niin monta eri reittiä, teemme etsinnöistäsi helppoa ja nopeaa vertailemalla kaikkia samankaltaisia reittejä yhdellä haulla.

Samos Kreikka lauttakartta

Klikkaa karttaa

Samos - Kreikka lautat

Tietoa maasta Samos:

Samos on kreikkalainen saari Egeanmeressä Anatolian edustalla joka sijaitsee Khiosin eteläpuolella sekä Patmoksen ja Dodekanesian saarten pohjoispuolella.
Samos on erittäin vehreä saari täynnä kauniita rantoja. Vaikka Samoksella on useita hienoja arkeologisia kohteita, turisteja saarelle vetävät erinomaiset rannat ja kävely-, maastopyöräily- sekä purjelautailumahdollisuudet.

Tietoa maasta Kreikka:

Kreikka sijaitsee Etelä-Euroopassa Balkanin niemimaan eteläisessä kärjessä. Sen rajanaapureita ovat pohjoisessa Bulgaria, Makedonia ja Albania ja idässä Turkki. Manner-Kreikan itäpuolella lainehtii Egeanmeri ja länsipuolella Joonianmeri. Molemmat meret ovat osa Välimerta ja niissä on suunnaton määrä saaria. Länsimaisen sivistyksen kehtona ja demokratian, urheilun (erityisesti olympialaisten) sekä taiteiden syntypaikkana Kreikalla on erittäin pitkä ja merkittävän rikas historia, jonka aikana sen kulttuurilla on ollut erityisen suuri vaikutus Euroopassa, Pohjois-Afrikassa ja Lähi-idässä.

Nykyään Kreikka on kehittyny valtio, Euroopan unionin jäsen vuodesta 1981 ja Euroalueen jäsen vuodesta 2001.

Kreikka on perinteisesti ollut yksi maailman suosituimmista matkakohteista ja joka vuosi, erityisesti kesäaikaan, maan lukuisat saaret ahtautuvatkin täyteen kansainvälisiä vierailijoita.