Tenerife

Vertaile lauttoja maasta Teneriffa maahan Fuerteventura

Maan Teneriffa ja Fuerteventura välillä on 2 ferry routes, yhteensä 4 lauttavuoroa päivässä. Naviera Armas operoi 2 routes, Santa Cruz de Tenerife - Puerto del Rosario kulkee 4 kertaa päivässä, & Santa Cruz de Tenerife - Morro Jable joka kulkee 10 kertaa päivittäin.
Koska ylitysten määrä ja kesto vaihtelevat joillain reiteillä, suosittelemme etsimään ylityksiä maasta Teneriffa maahan Fuerteventura hakukoneellamme, jotta saat ajankohtaista tietoa.

Teneriffa Fuerteventura lauttakartta

Klikkaa karttaa

Tietoa maasta Teneriffa:

Teneriffa on Espanjan Kanariansaarista suurin ja sijaitsee noin 320 kilometriä luoteeseen Afrikan rannikolta.
Vaikka saarella on hieman alle miljoona vakituista asukasta, vetää se rannoillaan ja taatulla auringonpaisteellaan puoleensa noin 4 miljoonaa turistia vuosittain.
Kahden lentokentän ja suoran mantereen laivayhteyden ansiosta Teneriffa on Kanarian napa. Saaren kuumempi ja kuivempi eteläosa monine Play de las Americasin ja Los Cristianoksen tapaisine lomakohteineen on turistimaisempi kuin kypsempien matkaajien suosima vehreä, kotoisampi ja kosmopoliittisempi pohjoinen.

Tietoa maasta Fuerteventura:

Fuerteventura on Atlantin valtameren Kanariansaarista lähinnä Afrikan rannikkoa.
Se on Teneriffan jälkeen toiseksi suurin Kanariansaarista ja sen sanotaan nauttivan keskimäärin 3000 aurinkoisesta tunnista vuodessa.
Matkailijoita on vastassa kilometrikaupalla hiekkarantoja ja turkoosi meri. Saari on rantalomailijan paratiisi ja sillä on saarista pisin rantaviiva.