Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Ajaccio lauttasatamaan

 • Ajaccio satamaan autolla

  Ajaccion satama sijaitsee Korsikan länsirannikolla, lähellä Ajaccion keskustaa. Jos matkustat Bastiasta tai Etelä-Korsikasta, pysy vasemmalla kaistalla ja käänny vasemmalle kohdassa Route d’Alata. Tämän jälkeen jatka suoraan Griffi-aukiolle ja seuraa opastuksia 'Gare Maritime'. Jos matkustat Sanguinaresista, seuraa rannikkoa follow Caserne Miolisiin asti ja tämän jälkeen opastuksia'Gare Maritime'.

 • Ajaccio satamaan junalla

  SNCF ja CFC tarjoavat junapalveluita Ajaccion rautatieasemalta. Asema on vain lyhyen matkan päässä satamasta, mutta voit ottaa myös taksin satamaan. Saadaksesi lisätietoa Korsikan junapalveluista, vieraile TER SNCF kotisivuilla.

 • Ajaccio sataman osoite

  Ajaccion sataman osoite: Gare Maritime: F - 20000 Ajaccio Etäisyys moottoritieltä 100 km, lentokentältä 7 km, keskustasta 0-1 km, rautatieasemalta 0-1 km ja rannalta 2 km .

 • Ajaccio majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Ajaccio lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Ajaccio majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Ajaccio lauttapalvelut

Ajaccio opas

Ajaccio opas

Ajaccio sijaitsee Korsikan saaren länsirannikolla, 120 merimailia kaakkoon Marseillesta. Sillä on suojaisa paikka metsäisten kukkuloiden juurella Ajaccionlahden pohjoisella rannalla. Nykyinen Ajaccion kaupunki sijaitsee noin kolme kilometriä etelään alkuperäiseltä paikaltaan, mistä genovalaiset siirsivät sen vuonna 1492. Oltuaan ensin ranskalaisten miehittämänä vuodesta 1553 vuoteen 1559, se päätyi taas Cateau-Cambrésis’n rauhan myötä genovalaisten käsiin. Lopulta kaupunki siirty ranskalaisille vuonna 1768. Ajaccio on kaupunki täynnä historiaa (se on vuosina 1769-1821 eläneen Ranskan keisari Napoleon Bonaparten syntymäpaikka), kulttuuria ja kauppoja. Se on hurmaava ja rento, mutta osaa olla myös eloisa, vilkas, urheilullinen ja hauska, ja vain kivenheiton pässä kaupungista on helppo arvostaa maisemien rikkautta ja monipuolisuutta.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.