COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

AML

Africa Morocco Link, tai AML, tarjoaa säännöllisiä lauttamatkoja päivittäin Marokon pohjoiskärjessä sijaitsevan Tangerin sataman ja Etelä-Espanjan Algecirasin välillä.

AML, jonka ensiylitys tapahtui vuoden 2016 kesäkuussa, pyrkii tarjoamaan edullisen ja luotettavan lauttayhteyden sekä matkustajille että ajoneuvoille, tarjoten enintään kahdeksan ylitystä päivässä.

Yhtiö perustettiin, kun BMCE-pankki ja kreikkalainen laivayhtiö Attica yhdistyivät. Lautan nimi, Diagoras, syntyi tästä yhdistelmästä. Alukselle mahtuu lähes 1500 matkustajaa, 400 autoa, ja se matkustaa 21,5 solmun nopeudella, taaten nopean ja mukavan matkan Gibraltarin salmen läpi.

Diagorasilla on myös moderni sisustus, johon kuuluu 131 ylellisen hytin valikoima. Viihdykkeeksi löytyy laaja kauppavalikoima, joka tarjoaa kaikkea hajuvesistä välttämättömiin matkustustarpeisiin. Kun nälkä iskee, suuntaa kohti ravintolaaa, tai yhtä monista baareista, joissa on tarjolla erilaisia ​​lämpimiä ja kylmiä virvokkeita.

Osoitteesta directferries.fi löydät AML aikataulut sekä hinnat ja voit varata AML lippuja. Kun mahdollista, vertaamme AML vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin AML matkassa