Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Andros lauttasatamaan

  • Andros majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Andros lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Andros majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Andros lauttapalvelut

Andros opas

Andros opas

Andros on Kreikan Kykladien pohjoisin saari ja sijaitsee noin 10 km kaakkoon Euboiasta ja 3 km pohjoiseen Tinoksesta. Kreikan mytologian mukaan saari nimettiin sinne ensimmäisenä asettuneen Olympolaisista jumalista polveutuneen Androksen mukaan. Muitakin nimiä on aikojen saatossa käytetty: Hydroussa, Nonagria ja Lasia, jotka kaikki viittaavat Androksen kukkarikkauteen ja lähteisiin. Saari tunnetaan Apoikian Sariza-lähteestä, jonka vesi virtaa leijonan suusta. Paleopolis, saaren antiikinaikainen pääkaupunki, rakennettiin jyrkkään rinteeseen ja veden alla voi edelleen nähdä sen sataman aallonmurtajan.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.