Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Ciutadella lauttasatamaan

  • Autolla

    Ciutadellan satamaan on helppo päästä tietä C721.

  • Osoite

    Muelle Comercial s/n 07760, Ciutadella, Baleaarit

  • Ciutadella majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Ciutadella lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Ciutadella majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Ciutadella lauttapalvelut

Ciutadella opas

Ciutadella opas

Tässä kaupungissa ei voi olla tuntematta historian havinaa, sillä sen menneisyyden jokainen käänne on kirjoitettu sen katuihin. Ensimmäisenä kaupungin valloittivat vandaalit ja myöhemmin se kuului Bysantin valtakuntaan. Muslimit alkoivat tuhoamaan kaupunkia 600-luvulla, vaikka kaupunki ei ollutkaan täysin miehitetty ennen 900-luvun alkua. Muslimivallan aikana Medina Minurka vaihtoi nimensä Ciutadellaksi, mistä tuli saaren pääkaupunki vuoteen 1722 Richard Kanen siirrettyä tuomioistuimet ja virastot Maóon. Ranskan valta toi mukanaan tärkeän kulttuurivirran, joka oli avoin Euroopan viimeisimmille ajatuksille. Toista Brittivaltaa seurannut Espanjan valtakausi salli kaupungin toteuttaa vanhan toiveensa: se sai perustaa oman hiippakuntansa uudelleen. Kaiken kaikkiaan Ciutadella on vastannut hyvin turismin paineisiin ja siihen liittyviin kehitysongelmiin.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.