Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Durres lauttasatamaan

  • Autolla

    Tiranasta: Seuraa moottoritietä E852/SH3 noin 12 km ja tämän jälkeen seuraa SH2 ja tienviittoja 'Durr-S'. Luoteesta ajaessa seuraa E762/SH1 ja tämän jälkeen SH2 Durresiin. Lounaasta ajaessa seuraa SH4 luoteeseen, ota TIRAN/RINAS ramppi sekä SH2 jatkaen 18 km ennen poistumista. Ensimmäisessä liikenneympyrässä ota toinen erkanemiskaista, toisessa ympyrässä ensimmäinen erkanemiskaista tielle E852/SH3 ja kolmannessa ympyrässä ota toinen erkanemiskaista tielle SH2 Durresiin ja jatka noin 17 km.

  • Osoite

    Kapitenerija e Portit, L Nr 1 Rruga Tregtare, Durres, Albania

  • Durres majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Durres lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Durres majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Durres lauttapalvelut

Durres opas

Durres opas

Durrës on yksi vanhimmita ja taloudellisesti tärkeimmistä Albanian kaupungeista. Se sijaitsee keskirannikolla noin 30 kilometriä länteen pääkaupunki Tiranasta, yhdessä Adrianmeren kapeimmista paikoista. Kreikkalaiset siirtolaiset Korintista ja Korfulta perustivat kaupungin vuonna 627 eaa. nimellä Epidamnos. Sisämaan soiden ja korkeiden jyrkänteiden ympäröimän kivisen luonnonsataman äärellä se oli maantieteellisesti erinomaisessa asemassa, sillä kaupunkiin oli erittäin vaikea hyökätä niin mereltä kuin maitsekin. Epidamnos tunnettiin poliittisesti edistyneenä yhteiskuntana, joka sai antiikin filosofi Aristoteleen ylistämään sen poliittista järjestelmää. Korintti ja Korfu kuitenkin kiistelivät kaupungin herruudesta, mikä oli osatekijänä Peloponnesolaissodan syttymisessä vuonna 431 eaa. Nykyään Durrës on satamansa sekä italialaisten, erityisesti Barin, satamien läheisyyden ansiosta tärkeä linkki Länsi-Eurooppaan.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.