Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Ile Rousse lauttasatamaan

  • Autolla

    Bastiasta pääset Ile Rousseen N197 tietä. Calvista voit ottaa D513. Kaikista muista Korsikan kaupungeista pääset Ile Rousseen N1197 tietä ja sen jälkeen seuraamalla N179 tietä.

  • Junalla

    SNCF ja CFC kulkevat Ile Roussen rautatieasemalle. Saadaksesi lisätietoa junista Korsikalla, vieraile Korsikan junapalvelut kotisivulla.

  • Ile Rousse majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Ile Rousse lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Ile Rousse majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Ile Rousse lauttapalvelut

Ile Rousse opas

Ile Rousse opas

L’Île Rousse on pieni kaupunki ja kunta Ranskan Haute-Corse departementissa. Se sijaitsee Korsikan saaren pohjoisrannikolla. Pasqualre Paoli perusti L’Île Roussen tai italiaksi L’Isula Rossan vastaamaan Genovalaisten suureen läsnäoloon Algajolan ja Calvin vastapainoksi vuonna 1759. Se nimettiin auringonlaskussa punaisiksi värjäytyvien luotojen mukaan. L’Île Roussen ilmasto on Korsikan lämpimin ja kiitos Balagnen kukkuloiden tarjoaman suojan sekä loivasti porrastuvan rannan, se on ideaalinen perhelomakohde. Iltaisin saaren kolmanneksi suosituimman lomakohteen kahvilat ja ravintolat täyttyvät ja vanhan kaupungin kadut heräävät henkiin välittämään todellista korsikalaista charmia.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.