COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

DFDS Lisco

DFDS Lisco tarjoaa säännöllistä rahti- ja matkustajaliikennettä Liettuan, Saksa, Ruotsin, Latvian ja Venäjän välillä.

Nykyään yhtiö toimii DFDS Seaways -brändin alla. Lauttaliikenne alkoi liettualaisen laivakuljetusyhtiön ostosta vuonna 2001 ja toimi Lisco Baltic Service -nimellä vuoteen 2006 asti, jolloin se vaihtoi nimensä DFDS Liscoksi.

DFDS Liscolla on 6 hyvin varusteltua alusta: Maxima, Optima, Baltic Amber, Patria, Kaunas ja Vilnius, jotka on kaikki varusteltu mahdollisimman mukavaa ja ensiluokkaista risteilymatkaa silmällä pitäen. Laivalla on suuri hyttivalikoima mukavine merinäköalahytteineen ja laaja valikoima palveluita kuten itsepalvelu- ja a la carte -ravintoloita, baari ja lasten leikkialue sekä tax-free -myymälä ja kaikki mitä tämän kokoiselta modernilta laivayhtiöltä vaaditaan.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa DFDS Liscoin aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Operaattorin DFDS Lisco kaikki reitit

DFDS Lisco asiakasarviot

  • "Mukava reitti Saksaan"

    Matkustin 12-vuotiaan tyttäreni kanssa kansipaikoilla Klaipedasta Kieliin. Matka meni mukavasti. Lepotuolipaikat ovat kohtuullisen mukavat, ja tilassa on yöaikaan hämärää ja rauhallista. Myös muissa laivan tiloissa voi halutessaan torkkua, lukea tai muuta yöpuuhaa. Ruokaa on tarjolla säännöllisesti, samoin välipaloja kahvilasta tai baarista. Henkilökunta on ystävällistä, kielitaitoista ja avuliasta. Olen matkustanut vuosi sitten myös autolla samalla laivalla, siihenkin reissuun olin tosi tyytyväinen. Klaipeda on kohtuullisen matkan päässä Suomesta, ja matkat laivalla ajoittain jopa edullisia.

    Lue lisää Näytä vähemmän