Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Kristiansand lauttasatamaan

 • Autolla

  Idästä tullessa ota E18 ja seuraa opastuksia Kristiansandiin. Lännestä tai pohjoisesta ota E39 ja seuraa opastuksia Kristiansandiin. Päästyäsi Kristiansandiin seuraa opastuksia satamaan.

 • Junalla

  Rautatieasema on noin 50 m satamasta. Asemalta on junia Osloon, Stavangeriin, Bergeniin, Trondheimiin ja Bodoon. Junat pysähtyvät naapurikaupungeissa.

 • Bussilla

  Kristiansandin linja-autoasemalta on busseja Osloon, Haukaliin ja Stavangeriin sekä lisäksi paikallisbusseja. Linja-autoasema on noin 50 m satamasta.

 • Osoite

  Fergeterminalen, 4611 Kristiansand, Norja

 • Kristiansand majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Kristiansand lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Kristiansand majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Kristiansand lauttapalvelut

Kristiansand opas

Kristiansand opas

Kristiansand on kaupunki ja kunta Etelä-Norjan Länsi-Agderin (Vest-Agder) läänissä. Kristiansandin perusti kuningas Kristian IV, jonka mukaan se myös nimettiin. Kristiansandia lähemmäs merenrannan lomakylää ei Norjassa pääse: se on valoisa ja energinen paikka, joka elää suosituista rannoistaan ja lauttayhteyksistään Tanskaan. 1600-luvusta muistuttaa Kristian IV:n keskustassa käyttämä norjalaisittain epätyypillinen ruutukaava. Kaupungista löytyy suuret laivanrakennus ja -korjaustilat, jotka tukevat Norjan öljyteollisuutta Pohjanmerellä. Lähiseudulta löytyy myös Cross-Skagerakin suurijännitetasavirtainvertteri . Kristiansand ja Sørlandet nauttivat kesäisin yleensä muuta Norjaa lukuisammista aurinkoisista tunneista. Talvella lumentulo saattaa olla runsasta, mutta lumi harvoin pysyy rannikolla pitkään. Musiikilla on suuri rooli kaupungin kulttuurielämässä, jonka näkyvimmät vuotuiset tapahtumat ovat kirkkomusiikin International Church Music Festival ja nyt lakkautettu Quart-festivaali.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.