COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Blu Navy

BN di Navigazione, tai Blu Navy, on italialainen lauttaoperaattori, joka yhdistää Piombinon Toscanassa ja Portoferraion Elban saarella. Tytäryritys BN Sar Nav tarjoaa reittejä Välimerellä Korsikan ja Sardinian välillä.

Yrityksen alkuvuosina vuodesta 2010 lähtien se tarjosi vain kuusi lähtöä päivässä. Blu Navy on kasvanut vakaasti Italian laiva-alalla arvostetuksi merkiksi, jolla on laaja aikataulu sekä erinomainen täsmällisyys tausta.

Blu Navy käyttää nykyään suurta Acciarello-laivaa, jolle mahtuu 800 matkustajaa ja 200 ajoneuvoa, jotka lastataan laivaan ja pois vain puolessa tunnissa. 113 metriä pitkä, 18 metriä leveä Acciarello on 16 solmun nopeudellaan yksi Tyrrhenianmeren tehokkaimmista matkustajalautoista.

Lautta uudistettiin täysin vuonna 2015, jolloin yhtiö keskittyi mukavuuden ja viihteen lisäämiseen. Nyt se koreilee ylellisillä oleskelutiloja ja huippuluokan baarilla, joka tarjoaa herkullisia välipaloja ja virvokkeita, sekä uudelleen suunnitellulla autotallilla, jonka ansiosta asiakkaat saavat autonsa pysäköityä helposti.

Osoiteessa directferries.fi voit verrata Blu Navy -aikatauluja ja hintoja vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Operaattorin Blu Navy reitit ja satamat

Klikkaa karttaa

Operaattorin Blu Navy matkassa

Operaattorin Blu Navy kaikki reitit