Blu Navy

BN di Navigazione, tai Blu merivoimien, on italialainen lauttaoperaattori yhdistävät kaupunkeja Piombinon Toscanassa ja Portoferraio Elban saaren, kun tytärkonserni BN Sar Nav tarjoaa reittejä Korsikan ja Sardinian Välimerellä.

Alunperin tarjoaa vain kuusi päivittäistä lähtöä, kun yhtiö perustettiin vuonna 2010, Blu merivoimien on jatkuvasti kasvanut vakiintunut brändi Italian merenkulkualan, kehuskelevan laaja aikataulu ja erinomainen täsmällisyys ennätys.

Blu Navy käyttää tällä hetkellä suuri alus nimeltään "Acciarello", joka on kapasiteetiltaan 800 matkustajaa ja 200 ajoneuvoa, jolla on mahdollisuus lastaus ja purku vain kolmekymmentä minuuttia. Mittaaminen sata kolmetoista metriä pitkä ja kahdeksantoista metriä leveä, ja matkanopeus on kuusitoista solmua, Acciarello on yksi tehokkaimmista matkustajalautat Tyrrhenan-.

Lautta koki täydellisen muodonmuutoksen vuonna 2015, jossa keskitytään parantamaan mukavuutta ja viihdettä aluksella. Nyt on ylelliset oleskelutilat ja laadukas baari, jossa tarjoillaan herkullisia välipaloja ja virvokkeita, sekä hiljattain suunniteltu autotallin, jolloin asiakas voi pysäköidä ajoneuvonsa helposti.

Osoiteessa directferries.fi voit verrata Blu Navy -aikatauluja ja hintoja vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Lue lisää Näytä vähemmän