Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Propriano lauttasatamaan

  • Autolla

    Propriano sijaitsee Valincon lahdella Korsikan saarella. Ajacciosta ja pohjoisesta tullessa ota N196 Proprianoa kohti ja seuraa opastuksia keskustaa ja Port de Commerce -satamaa kohti. Bonifaciosta ja etelästä tullessa ota N196 Proprianoa/Ajacciota kohti. Seuraa D196 Proprianon keskustaa kohti ja tämän jälkeen opastuksia Port de Commerce -satamaan. Porto Vecchiosta ja idästä tullessa ota N198 Bonifaciota kohti, tämän jälkeen D859 Figaria ja Figarin lentokenttää kohti. Proprianosta ja Ajacciosta seuraa tietä D196 Proprianon keskustaa kohti ja opastuksia Port de Commerce -satamaan.

  • Osoite

    Gare Maritime, Quai L'Herminier, 20110 Propriano

  • Propriano majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Propriano lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Propriano majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Propriano lauttapalvelut

Propriano opas

Propriano opas

Propriano on Ranskan Korsikan kunta Corse-du-Sud departementissa. Valinco-lahden kapeimmassa kohdassa sijaitseva Proprianon satama keskittyy hienon jo antiikin kreikkalaisten, karthagolaisten ja roomalaisten käyttämän luonnonsataman ympärille. 1700-luvulla se joutui saraseenimerirosvojen hyökkäysten kohteeksi ja tuhoutui melkein täydellisesti. Satama rakennettiin uudelleen 1900-luvulla ja nykyään se voi olla ylpeä kukoistavasta venelaituristaan sekä Toulonin, Marseillen ja Sardinian lauttaliikenteestään. Kaupunki sataman ympärillä on myös kasvanut pormestarin ohjauksessa. Nykyään monet lomailijatkin arvostavat tätä kauppa-, kala- ja purjehtussatamaa, joka on ihanteellinen ”silta” rantojen ja läheisten vuorien välillä.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.