Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Rostock lauttasatamaan

 • Autolla

  Seuraa 20/19-moottoritietä Rostockin satamaan.

 • Junalla

  Pääset Rostockin keskusrautatieasemalle saksalaista rautatieverkostoa. Tämän jälkeen jatka raitiovaunu nro. 4 Dierkower Kreuz -pysäkille asti ja sitte bussilla nro. 19 tai 21 satamaan.

 • Osoite

  Finnlines & Tallink Silja Ost-West-Str. 35, D - 18147, Rostock TT Line Am Warnowkai 8, D-18147, Rostock Scandlines Hochhaus am Fährhafen, D - 18119 Rostock

 • Rostock majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Rostock lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Rostock majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Rostock lauttapalvelut

Rostock opas

Mitä Rostockissa voi tehdä?

Kuten osa Saksalaisista kaupungeista, Rostockin arkkitehtuuri tuhottiin Toisen Maailmansodan aikana eikä sitä olla koskaan saatu korjattua kunnolla. Suhteellisen suuri turistien virtaus on kuitenkin auttanut kaupungin ilmeen ja estetiikan parantamisessa, joille on rakennettu muutamia puistoja, jotka lisäävät väriä ja eloisuutta ympäristöön. Warnemunde Beach on aina ollut suosittu paikka turisteille ja paikallisille, varsinkin kesäkuukausina jolloin kaunis sää suorastaan viettelee auringonpalvojia hyisen kylmään Itämereen. Rannikko on ehkä Rostockin kaunein alue; Ranta-aluetta koristavat ravintolat, kaupat ja kahvilat pursuten hurmaavaa ja vieraanvaraista tunnelmaa. Rannikon lisäksi Alter Strom on myös merkittävä alue kaupungissa. Sataman läheisyydessä voit nauttia kauniista vene maisemasta, jossa koreilee suuret jahdit samalla kun maistelet herkullista tuoretta ja juuri pyydystettyä kalaruokaa. Ruoka vaihtoehdot koostuvat pääasiassa kalaruoista, mutta tarjolla on toki myös muuta purtavaa. Lisäksi sataman läheisyydessä on valikoima muotikauppoja.

Mitä liikennemuotoja Rostockissa on?

Hyvät liikenneyhteydet kattavat suurimman osan Rostockia: Ratikka ja bussilinjat muodostavat julkisen liikenteen ja muuten ympäri kaupunkia pääsee kätevästi autolla.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.