Lautat satamaan Portsmouth
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Portsmouth lauttapalvelut

Lautta satamaan Portsmouth arvostelut

 • "Ensimmäinen matka Brittany Ferriesillä"

  Kokonaiskokemus oli todella hyvä. Nukuimme oikein hyvin, hytti oli mahtava. Ainoa valitukseni on että aamupalan tai illallisen olisi pitänyt kuulua hintaan, sillä ruoan hinta oli todella korkealla ja ruoka oli vain ok hyvää. Ottaisin omat eväät mukaan tulevaisuudessa sillä kolmen perheen hengelle 24h matka kävi kalliiksi aterioiden kannalta!

  'Fabian Rogelio' matkusti Lautta satamaan Portsmouth operaattorilla Brittany Ferries aluksella 'Cap Finistère'

  Read More Read Less
 • "Hyvä kokemus miinuksena WiFin puute"

  Kokemukseni sekä Normandiella että Mont St. Michelillä olivat positiivisia: laiva oli puhdas, henkilökunta ystävällinen (odotin hiljaisia, kivikasvoisia asiakaspalvelijoita), ja palvelut helppokäyttöisiä ja käteviä. Hytti oli erinomainen ja lisämaksun arvoinen. Oli kuitenkin turhauttavaa että tein tämän matkan businessmielessä, enkä voinut käyttää wifiä kummallakaan suunnalla; menomatkalla se oli kokonaan alhaalla ja paluumatkalla se oli niin hidas etten pystynyt edes lukemaan sähköpostejani. Vaikka lomamatkailijoita asia ei niinkään haitannut, huomasin muitakin liikemiehiä joita tilanne selvästi harmitti.

  'Adam' matkusti Lautta satamaan Portsmouth operaattorilla Brittany Ferries aluksella 'Normandie'

  Read More Read Less
 • "Oikein hyvä ylitys"

  Hyvä ylitys, yksi parhaista millä olen koskaan ollut sillä en ollut merisairas ja se oli nopeasti ohi.

  'Donald Keith' matkusti Lautta satamaan Portsmouth operaattorilla Brittany Ferries aluksella 'Normandie Express'

  Read More Read Less
 • "Arvioni"

  1. Sinun täytyy päättää, miksi kutsua itseänne. Emme nähneet missään lauttasatamassa ”LD Linesin" viittoja, mikä oli huolestuttavaa 8h ajomatkan läpi Ranskan jälkeen. Muut matkustajat jonossa kertoivat että nimenne on itse asiassa DFDS, jonka viittoja löytyi matkalta. Paluumatkallamme Portsmouthissa mainitsimme tästä erittäin hyödylliselle englantilaiselle toimihenkilölle joka ohjasi ihmisiä oikeaans uuntaan, ja hän sanoi, että olisi jo aika vetää suorempi linja; osoittaen sekä DFDS:n että LD:n logoja työvaatteissaan, hän sanoi kuivasti, että hän tuskin tiesi, kenelle hän työskenteli. Brändäys on tärkeä tekijä kaupallisessa maailmassa, ja sen puute on antanut erittäin huonon ensivaikutelman, eikä synnyttänyt luottamusa kykyynne suorittaa. Kun se on poissa alta, henkilökuntanne oli aina kohtelias ja avulias ja meidän hyttimme ja vuodevaatteemme olivat puhtaat. Menomatkalla ilmastoinnin ohjain ja grilli oli rikki ja löysä, mutta onnistuimme säätämänä sitä silti. Tarvitsimme pistorasiaa englantilaisille lääketieteellisille laitteille, ja totesimme, ettei hytin ranskalainen pistorasia hyväksy munatuomaamme perus Ranska-UK muunninta. Vastaanoton henkilökunta lainasi meille yhden heidän, ja se oli OK. Teidän tulisi kuitenkin puuttua tähän erikoiseen poikkeukseen. Menomatkalla suurin kritiikkimme kohdistui ruokaan. Ensimmäinen pettymys oli, että ruokalistan karitsa ei ollut saatavilla, joten jouduimme valitsemaan jotain muuta. Sitten, siitä huolimatta, että olimme ensimmäisiä ravintolan jonossa, ruoka oli vain haaleaa, ja jouduimme käyttämään mikroa kauan saadaksemme sen hyväksyttävään lämpötilaan. Paluumatkalla otimme omat eväät mukaan jottein meidän täytynyt mennä ravintolaan. Vaikka haluaisin suositella tätä alusta ystäville, neuvoisin heitä huonosta viitoituksesta ja kehottaisin heitä tuomaan oman ruokansa.

  'Anonyymi' matkusti Lautta satamaan Portsmouth operaattorilla DFDS Seaways aluksella 'Norman Voyager'

  Read More Read Less
 • "HYVÄ MATKA"

  ENSIMMÄINEN KERTA TÄLLÄ REITILLÄ JA OLIN TODELLA ILOINEN. EI MINKÄÄNLAISIA ONGELMIA.

  'Anonyymi' matkusti Lautta satamaan Portsmouth operaattorilla Brittany Ferries aluksella 'Bretagne'

  Read More Read Less

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.