Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Stromboli lauttasatamaan

  • Osoite

    Scari, Ficogrande - Stromboli

  • Stromboli majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Stromboli lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Stromboli majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Stromboli lauttapalvelut

Stromboli opas

Stromboli opas

Stromboli on pieni saari Sisilian pohjoisrannikon edustalla. Saarelta löytyy yksi Italian kolmesta aktiivisesta tulivuoresta. Se on yksi kahdeksasta tuliperäisen kaaren muodostavasta Liparisaaresta Sisilian pohjoispuolella. Nimi on muunnos antiikin kreikkalaisesta Strongulē-nimestä, jonka se sai pyöreän turpeasta muodostaan. Tulivuori on purkautunut moneen kertaan ja sen aktiivisuus on jatkuvaa pienine purkauksineen, jotka usein näkyvät saaren monista pisteistä ja ympäröiviltä alueilta, mistä saari onkin saanut lempinimensä ”Välimeren majakka”. Saarella on kaksi kylää, joista Stromboli on paljon turistien harvoin löytämää entistä kalastajakylä Ginostraa suurempi. Kylien välistä matkaa ei pysty kävellä ja ainoa kulkuneuvo matkalle on vene.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.