Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Tinos lauttasatamaan

  • Tinos majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Tinos lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Tinos majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Tinos lauttapalvelut

Tinos opas

Tinos opas

Tinos kuuluu Kreikan Kykladeista suurimpiin. Kreikkalaisten keskuudessa Tinos tunnetaan Panagia Evangelistrian kirkosta, lukuisista tuulimyllyistään, taiteellisista kyyhkyslakoistaan, lukuisista kylistä ja Exobourgon vuoren venetsialaisista linnoituksista. Tinos sijaitsee Kykladien saariryhmän keskellä ja Panagia Evangelistrian kirkon ja sen Neitsyt Marian ikonin ansiosta se on myös vuosittaisen Neitsyt Marian kuolonuneen nukkumisen päivän pyhiinvaelluksen keskus. Tämä on ehkä itäisen Välimeren seudun merkittävin yhä aktiivinen vuosittainen pyhiinvaellus. Monet pyhiinvaeltajat osoittavat omistautumistaan kulkemalla 800 metrin matkan lauttalaiturilta kirkolle nelinkontin.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.