Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Turku lauttasatamaan

 • Autolla

  Satama sijaitsee noin 3.4 km Turun keskustasta, 169 km Helsingistä 165 km Tampereelta. Helsingistä seuraa E18 ja Tampereelta E12/E63 ja vaihda myöhemmin E63-tielle. Seuraa opastuksia satamaan.

 • Junalla

  Turusta on hyvät junayhteydet Helsingin ja Tampereen suuntaan. Rautatiasema on noin 200 metrin päässä satamasta. Junalaitureille pääset lauttaterminaalin ulkopuolelta lasikäytävää pitkin.

 • Bussilla

  Linja-autoasema sijaitsee rautatieaseman vieressä, noin 200 m terminaalista. Paikallisbussi nro. 1 kulkee terminaalin ja Salutorgetin välillä. Terminaalista on myös hyvät ExpressBus-yhteydet useisiin kaupunkeihin Suomessa.

 • Osoite

  Turun terminaali, Linnankatu 91, 20100 Turku

 • Turku majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Turku lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Turku majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Turku lauttapalvelut

Turku opas

Mitä tehtävää Turusta löytyy?

Sisältäen Suomen toiseksi suurimman yliopiston, Turku pursuaa nuorta energiaa; sen villeihin yökerhoihin eksyy nauttimaan kiihkeästä ja kevytmielisestä yöelämästä niin opiskelijat kuin nuorisokin. Koko kaupunki on suorastaan innon ruumiillistuma joka näkyy sen asukkaiden positiivisuudessa ja onnellisuudessa - Ruotsista ja Ahvenanmaalta tulleet vierailijat toivottaa tervetulleiksi lämpimät ja ylpeät kaupunkilaiset jotka edustavat Suomea ja sen arvoja. Eloisasta ilmapiiristään huolimatta Turku on muutakin kuin bilekaupunki; Kaupungin horisontissa koreilevat uskonnolliset ja historialliset rakennukset jotka luovat pitkän listan kohteita nähtävyyksien katseluun - Turun linna sekä Turun tuomiokirkko ovat kaikkein suosituimpia nähtävyyksiä kulttuurilla ja historialla maustetussa kaupungissa. Jos haluat enemmän tietoa Suomen pohjois rannikosta, Turun kaupunginkirjasto sekä lukuisat museot tarjoavat paljon tietoa kaupungin historiasta - Luostarinmäen käsityöläismuseo on piste iin päälle. Kulttuurillinen tutkimusmatka sujuu sulavasti ilman opastustakin, mutta koska Turku on täynnä erilaisia ruokalajeja ja maistiaisia, tarjolla on myös esittelykierroksia tyypillisten scandinavialaisten ruokien maisteluun

Mitä liikennemuotoja Turku tarjoaa?

Turussa on mitä loistavimmat liikkumismahdollisuudet; Kätevät bussi-, lautta- sekä taksipalvelut operoivat jatkuvasti, vaikkakin yleensä ne eivät tule edes tarpeen - Kaupungin ympäri pääsee kätevästi myös kävellen.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.