Leros
Kos
Lautat maahan Dodekanesian saaret
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Leros satamaan Kos

Dodekanesian saaret ja Dodekanesian saaret yhdistyvät reitillä Leros Kos, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Blue Star Ferries -lautta kulkee jopa 4 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 1 tunti 35 minuuttia samalla kun Dodekanisos Seaways reitti kulkee jopa 8 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 1 tunti 25 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 12 ylitystä viikko reitillä Leros Kos kohteiden Dodekanesian saaret ja Dodekanesian saaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Leros - Kos?

Lautan ylitysaika Leros - Kos on noin 1h 30m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Leros - Kos?

Leros to Kos lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Leros - Kos on 47 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Leros - Kos?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Leros ja Kos välillä. Nämä ovat
 • Blue Star Ferries
 • Dodekanisos Seaways

Miten voin varata lauttalippuja Leros - Kos?

Varaa lautat reitiltä Leros kohteeseen Kos tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Leros - Kos?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Leros - Kos
 • Blue Star Ferries
 • Dodekanisos Seaways

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Leros - Kos?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Leros ja Kos välillä
 • Blue Star Ferries
 • Dodekanisos Seaways

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Leros - Kos?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
 • Blue Star Ferries
 • Dodekanisos Seaways

Mikä on etäisyys Leros ja Kos välillä?

Etäisyys Leros ja Kos välillä on noin 28 meripeninkulmaa.

Leros Kos lautta arvostelut

 • "Great"

  Awesome journey. I really enjoy always these ferry trips. There was plenty of seats and good restorant services. And staff was great and so Greece and its nice when they wellcomes you the harbour. Beautiful, great, awesome. It was just perfect.

  'Blue Star 1' travelled on Blue Star 1

  Lue lisää Näytä vähemmän

Leros opas

Leros on Kreikan saari ja osa Dodekanesian saariryhmää Egeanmerellä. Se on noin 200 km päässä Piraeuksen satamasta. Leros on lähellä saaria Patmos, Lipsi, Kalymnos, Agia Kyriaki ja Farmakos. Leros on melko pieni saari, pinta-alaltaan 74 Km2 ja väkiluvultaan vajaat 8000 asukkasta - luku tuplaantuu kesällä palvelemaan vierailevia turisteja. Suosituimpia paikkoja ja rantoja ovat Partheni ja Blefouti pohjoisessa, Gourna, Kokali ja Ayia Isidoros saaren länsipuolella ja iso lahti Alinda idässä, jossa on myös rannat Panagias ja Crithoni. Matkalla kaakkoon sijaitsee satama Agia Marina, joka on kymmenen minuutin kävelymatkan päässä Platanoksesta, saaren sydämestä.

Matka-aika Piraeukselle lautalla on noin 11 tuntia. Lerokselta on myös myös päivittäiset yhteydet tavanomaisella lautalla ja kantosiipialuksella useimmille Dodekanesian saarille kuten Patmokselle, Lipsikke, Samokselle, Kosille, Rodokselle, Symille ja Nisyrokselle. Viikoittain lauttoja kulkee myös joillekin Kykladien saarille kuten Syrokselle ja Amorgokselle.


Kos opas

Kreikan Kosin saari sijaitsee kaakkois-Egeanmerellä, etelään Kalymnokselta ja pohjoiseen Nisyrokselta. Kos sijaitsee muinaisella Keramikonlahdella (Kerme Körfezi) vain 3 meripeninkulman päässä Turkin rannikosta ja on kolmanneksi suurin saari Dodekanesian saariryhmässä. Kos on yksi parhaista Kreikan saarista tyypilliseen rantalomaan, ja se oli yksi ensimmäisistä saarista jotka tähtäsivät massaturismiin isossa volyymilla: monia hotelleja on rakennettu rantoja pitkin pitkällä hiekkarannalla. Suhteellisen tasainen maisema on auttanut tekemään pyöräilystä erittäin suositun loma-aktiviteetin ja polkupyörävuokrausmyyntipisteitä löytyy tungokseen asti. Kosin kaupungin yöelämän ja lukuisten rantojen lisäksi saari tarjoaa myös yhden Välimeren parhaista arkeologisista kohteista.

Kosilta lähtee päivittäisiä lauttoja Piraeukselle, muille Dodekanesian saarille, koillis-Egeanmeren saarille ja Turkkiin. Matka tavanomaisella lautalla voi kestää jopa 13 tuntia, riippuen välipysähdyksistä, ja matka highspeed lautalla kestää 5 – 8 tuntia.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/07/002024 ja 21.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Blue Star Ferries 01:35 04:10 2 tuntia 35 minuuttia To
Blue Star Ferries 04:05 05:50 1 tunti 45 minuuttia Ke
Blue Star Ferries 04:05 06:10 2 tuntia 5 minuuttia Pe
Blue Star Ferries 07:50 09:45 1 tunti 55 minuuttia Ti
Blue Star Ferries 10:00 11:35 1 tunti 35 minuuttia Mon
Dodekanisos Seaways 10:30 11:55 1 tunti 25 minuuttia Ti, Sun
Dodekanisos Seaways 11:25 12:50 1 tunti 25 minuuttia Mon, La
Dodekanisos Seaways 14:05 15:35 1 tunti 30 minuuttia Mon, To, Sun
Dodekanisos Seaways 14:05 15:40 1 tunti 35 minuuttia Ti
Dodekanisos Seaways 14:40 16:05 1 tunti 25 minuuttia Ke
Dodekanisos Seaways 14:45 16:10 1 tunti 25 minuuttia Pe, La

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.