Liepaja
Travemünde
Lautat maahan Saksa
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Liepajasta Travemündeen

Stena Line yhdistää Latvian ja Saksan liikennöiden Liepaja-Travemünde reittiä jopa 5 kertaa viikossa. Matka kestää nopeimmillaan noin 26 tuntia.

Liepaja-Travemünde välisten matkojen yleisyys sekä aikataulut saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten tarkempaa tietoa löydät tarkastelemalla verkkosivumme aikatauluja ja hintoja.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Latvia - Saksa lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Liepaja - Travemünde?

Lautan ylitysaika Liepaja - Travemünde on noin 22h. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Liepaja - Travemünde?

Liepaja to Travemünde lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Liepaja - Travemünde on 279 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Liepaja - Travemünde?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Liepaja to Travemünde ja tämä on
  • Stena Line

Miten voin varata lauttalippuja Liepaja - Travemünde?

Varaa lautat reitiltä Liepaja kohteeseen Travemünde tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Liepaja - Travemünde?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Liepaja - Travemünde
  • Stena Line

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Liepaja - Travemünde?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Liepaja ja Travemünde välillä
  • Stena Line

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Liepaja - Travemünde?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Stena Line

Mikä on etäisyys Liepaja ja Travemünde välillä?

Etäisyys Liepaja ja Travemünde välillä on noin 626 meripeninkulmaa.

Liepaja opas

Liepaja on kaupunki Itämeren rannikolla Latviassa. Kaupunki on tunnettu Latviassa "kaupunkina, jossa tuuli syntyy" luultavasti koska kaupungissa puhkuu jatkuva merituuli. Liepaja on noin 10 km päässä Riiasta, 110 km päässä Klaipedasta, 115 km päässä Ventspilsistä ja 100 km päässä Saldusista. Liepajassa on myös rikas kulttuurin, taiteen ja urheilun perinne. Kesäisin Liepaja on yleensä täynnä erilaisia tapahtumia ja festivaaleja - alkaen "Summer Sound" beach partysta nopeuden festivaaliin "Rally Kuurinmaan", jossa kymmeniä tuhansia kävijöitä kokoontuvat kaupunkiin. Talvikuukausina Liepajan vilkas kulttuurielämä ei lopu, vaan tarjolla on monia näyttelyitä, konsertteja ja muuta luovaa toimintaa. Taiteen tosi helmet ovat kansainvälisesti tunnustet esitykset Liepaja Theatre ja Liepajan sinfoniaorkesteri.

Kaupungin satamasat voidaan ottaa lautta Travemündeen.


Travemünde opas

Saksan Lyypekki on erityisen viehättävä kaupunki, kuuluisa monista goottisista rakennuksistaan sekä maukkaasta marsipaanistaan. Kaupunki tunnetaan ehkä parhaiten ikonisesta 1400-luvun Holstentorin yhdyskäytävästä, joka näyttää ihanan satumaiselta monilla lieriömäisillä torneillaan. Holstentorin takana kävijöitä odottaa hurmaava keskiaikainen kaupunki, josta löytyy niin monia historiallisia rakennuksia, että Lyypekki lisättiin Unescon maailmanperintökohteiden listalle 1980-luvulla. Suurin osa Lyypekin parhaista nähtävyyksistä löytyykin Vanhankaupungin alueelta, joka tunnetaan nimellä Altstadt.

Kaupungin suuri lauttasatama on Itämeren rannalla Travemunden esikaupunkialueella, josta löytyy myös monta miellyttävää hiekkarantaa ja todellinen merimatkailun tunnelma. Historiallisia nähtävyyksiä ja huomionarvoisia maamerkkejä löytyy ympäri Lyypekkiä ja sen monilta toreilta. Erityisen kiinnostavia ovat 1200-luvun kaupungintalo (Rathaus), 1100-luvun kaunis Dom (Lyypekin tuomiokirkko), upea mahtavan arkkitehtuurin Rantzau Castle (Schloss Rantzau), ja vuonna 1227 rakennettu Heiligen Geist sairaala, joka on myös Saksan vanhin sairaala.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 20/05/002024 ja 26.5.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Stena Line 10:00 08:00 22 tuntia Mon
Stena Line 15:00 13:00 22 tuntia Ti
Stena Line 19:00 17:00 22 tuntia Ke, To
Stena Line 22:30 20:30 22 tuntia Pe, La

Onboard the ferries

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.