COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Liepaja - Travemünde on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Latvia - Saksa lautat sivullamme.

Liepaja - Travemünde lauttaoperaattorit

  • 6 Sailings Weekly 22 hr
  • Get price

Liepaja Travemünde lautta arvostelut

 • "Lautta Liepajasta Travemundeen"

  Kaikki sujui ongelmitta. Ainoa asia oli se, että edellisellä kerralla matkan hintaan kuului makuupaikka, nyt ei. Hinta oli kuitenkin suurin piirtein sama. Varausta tehdessäni luin: "Tällä matkalla hyttipaikka on pakollinen", tai jotain vastaavaa. Koetin kyllä pistää varaukseen haluavani hyttipaikan, mutta tein ilmeisesti jonkin virheen. Jouduin ostamaan hyttipaikan laivalla.

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laiva Liepajasta Travemündeen

Stena Line yhdistää Latvian ja Saksan liikennöiden Liepaja-Travemünde reittiä jopa 5 kertaa viikossa. Matka kestää nopeimmillaan noin 26 tuntia.

Liepaja-Travemünde välisten matkojen yleisyys sekä aikataulut saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten tarkempaa tietoa löydät tarkastelemalla verkkosivumme aikatauluja ja hintoja.

Liepaja opas

Liepaja on kaupunki Itämeren rannikolla Latviassa. Kaupunki on tunnettu Latviassa "kaupunkina, jossa tuuli syntyy" luultavasti koska kaupungissa puhkuu jatkuva merituuli. Liepaja on noin 10 km päässä Riiasta, 110 km päässä Klaipedasta, 115 km päässä Ventspilsistä ja 100 km päässä Saldusista. Liepajassa on myös rikas kulttuurin, taiteen ja urheilun perinne. Kesäisin Liepaja on yleensä täynnä erilaisia tapahtumia ja festivaaleja - alkaen "Summer Sound" beach partysta nopeuden festivaaliin "Rally Kuurinmaan", jossa kymmeniä tuhansia kävijöitä kokoontuvat kaupunkiin. Talvikuukausina Liepajan vilkas kulttuurielämä ei lopu, vaan tarjolla on monia näyttelyitä, konsertteja ja muuta luovaa toimintaa. Taiteen tosi helmet ovat kansainvälisesti tunnustet esitykset Liepaja Theatre ja Liepajan sinfoniaorkesteri.

Kaupungin satamasat voidaan ottaa lautta Travemündeen.


Travemünde opas

Saksan Lyypekki on erityisen viehättävä kaupunki, kuuluisa monista goottisista rakennuksistaan sekä maukkaasta marsipaanistaan. Kaupunki tunnetaan ehkä parhaiten ikonisesta 1400-luvun Holstentorin yhdyskäytävästä, joka näyttää ihanan satumaiselta monilla lieriömäisillä torneillaan. Holstentorin takana kävijöitä odottaa hurmaava keskiaikainen kaupunki, josta löytyy niin monia historiallisia rakennuksia, että Lyypekki lisättiin Unescon maailmanperintökohteiden listalle 1980-luvulla. Suurin osa Lyypekin parhaista nähtävyyksistä löytyykin Vanhankaupungin alueelta, joka tunnetaan nimellä Altstadt.

Kaupungin suuri lauttasatama on Itämeren rannalla Travemunden esikaupunkialueella, josta löytyy myös monta miellyttävää hiekkarantaa ja todellinen merimatkailun tunnelma. Historiallisia nähtävyyksiä ja huomionarvoisia maamerkkejä löytyy ympäri Lyypekkiä ja sen monilta toreilta. Erityisen kiinnostavia ovat 1200-luvun kaupungintalo (Rathaus), 1100-luvun kaunis Dom (Lyypekin tuomiokirkko), upea mahtavan arkkitehtuurin Rantzau Castle (Schloss Rantzau), ja vuonna 1227 rakennettu Heiligen Geist sairaala, joka on myös Saksan vanhin sairaala.