Lipari
Stromboli
Lautat maahan Eoliset saaret
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Lipari satamaan Stromboli

Eoliset saaret ja Eoliset saaret yhdistyvät reitillä Lipari Stromboli, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Liberty Lines Fast Ferries -lautta kulkee jopa 4 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 1 tunti 10 minuuttia samalla kun Siremar reitti kulkee jopa 3 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 3 tuntia 35 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 31 ylitystä viikko reitillä Lipari Stromboli kohteiden Eoliset saaret ja Eoliset saaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Lipari - Stromboli?

Lautan ylitysaika Lipari - Stromboli on noin 2h 22m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Lipari - Stromboli?

Lipari to Stromboli lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Lipari - Stromboli on 69 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Lipari - Stromboli?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Lipari ja Stromboli välillä. Nämä ovat
  • Liberty Lines Fast Ferries
  • Siremar

Miten voin varata lauttalippuja Lipari - Stromboli?

Varaa lautat reitiltä Lipari kohteeseen Stromboli tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Lipari - Stromboli?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Lipari - Stromboli
  • Liberty Lines Fast Ferries
  • Siremar

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Lipari - Stromboli?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Lipari ja Stromboli välillä
  • Siremar

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Lipari - Stromboli?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Liberty Lines Fast Ferries

Mikä on etäisyys Lipari ja Stromboli välillä?

Etäisyys Lipari ja Stromboli välillä on noin 25 meripeninkulmaa.

Lipari opas

Lipari on suurin Liparisaarista (Eolian saaret) Tyrrhenanmerellä. Se sijaitsee 30km Sisilian pohjoisrannikolta Vesuviuksen ja Etnan välissä. Saari on vajaat 40 Km2 kooltaan ja sen tärkeimmän kaupungin, jota kutsutaan myös Lipariksi, lisäksi saarella on 4 muuta kylää: Pianoconte, Quattropani, Acquacalda ja Canneto. Liparin kaupunki on erittäin miellyttävä paikka, jossa on nättejä katuja ja kujia täydellisiä kuljeksemiseen. Kaupungissa on joitakin tyylikkäitä historiallisia kaupunki-taloja sekä runsaasti enemmän vaatimattomia saari-asuntoja, joiden parvekkeet on koristeltu kukilla, pyykillä, sipuleilla ja paprikoilla. Kaupungissa on hyvin pirteä tunnelma ja paikalliset ihmiset ovat hyvin ystävällisiä ja vieraanvaraisia. Liparissa on paljon kauppoja jotka myyvät matkamuistoja ja hyvälaatuista paikallista ruokaa ja juomaa. Kuljeskellessasi Liparin kaduilla, tulet pian törmäämään saaren historiaan. Kreikkalaiset haudat sijaitsevat avoimen taivaan alla puistoalueella (yleensä suljettu, mutta näkyvissä aidan läpi). Mutta vaikuttavin historiallinen paikka Liparissa on Castello, linna.

Lipari on käytännöllisin tukikohta Liparisaarille. Kaikki lauttayhteydet Sisiliasta pysähtyvät saarella, ja sieltä lähtee runsaasti veneitä ja kantosiipialuksella muille saarille.


Stromboli opas

Italian saari Stromboli sijaitsee Tyrrhenanmerellä. Se on yksi 8:sta saaresta, jotka muodostavat Aeolian saariryhmän. Saarella on periaatteessa kolme tehtävää asiaa. Yksi on kuljeskella ympäri pääkylää, ihaillen näkymiä - vaikka täältä tulivuoren kraatteri ei ole näkyvissä. Toinen on tehdä veneretki ympäri Sciara del Fuocoa, nähden jyrkän laavakentät vyöryen alas tulivuoren puolella ja mahdollisesti Strombolin räjähdyksiä. Tämä on dramaattisin pimeässä, kun tulisen päästöt ovat selvästi näkyvissä. Kolmas toiminta ei heikkohermoisille tai heikoille, sillä se on kiivetä tulivuori ja nähdä tulivuorenpurkaukset paljon lähempänä toimintaa.

Jotkut lautat ja kantosiipialukset Sisiliasta ja mantereelta pysähtyvät Strombolissa. Vaihtoehtoisesti matkustajat voivat vaihtaa lauttaa Liparin saarella. Stromboli on koilliseen muilta Liparisaarilta, ja kantosiipialuksilla matka Liparista voi kestää niin kauan kuin 1 tunti ja 40 minuuttia. Palvelut Messinasta Sisiliasta kestävät vajaat 1,5 tuntia.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 08/07/002024 ja 14.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Liberty Lines Fast Ferries 08:10 09:50 1 tunti 40 minuuttia Jokapäiväinen
Liberty Lines Fast Ferries 09:15 10:45 1 tunti 30 minuuttia Jokapäiväinen
Siremar 09:30 13:05 3 tuntia 35 minuuttia Ke, La
Liberty Lines Fast Ferries 11:00 12:30 1 tunti 30 minuuttia Jokapäiväinen
Liberty Lines Fast Ferries 13:45 15:25 1 tunti 40 minuuttia Jokapäiväinen
Liberty Lines Fast Ferries 15:50 17:20 1 tunti 30 minuuttia Ti, Ke, To, La, Sun
Liberty Lines Fast Ferries 16:45 17:55 1 tunti 10 minuuttia Jokapäiväinen
Siremar 17:20 21:15 3 tuntia 55 minuuttia Ti, Pe
Liberty Lines Fast Ferries 18:15 19:35 1 tunti 20 minuuttia Jokapäiväinen
Siremar 18:30 22:15 3 tuntia 45 minuuttia Sun

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.