moby_lines_moby_drea

Moby Drea

Operaattorina Moby Lines

Ylellisen nopea Moby Drean risteilyalus voi kuljettaa jopa 1900 matkustajaa ja 500 ajoneuvoa. Laivalla löydät hyttejä ja sviittejä, joissa on kylpyhuone, a la carte- ja itsepalveluravintolat, pizzapaikan, pubin, uima-altaan, istuinaulan, lasten leikkipaikan, panoraamabaarin ja paljon muuta.

Hytit / Lepotuolit

Laivalla on saatavilla 400 kylpyhuoneella varustettua hyttiä, joko sisä- tai ulkohyttiä (merinäköala) sekä valikoima

sviittejä. Niille, jotka eivät halua varata hyttiä, on olemassa varattu oleskelutila, jossa on mukavia istuimia.

Ravintolat

A la carte-ravintolassa on tarjolla herkullinen menu, joissa on rikkaat Välimeren maut tai voit kokeilla itsepalveluravintolaa, joka tarjoaa valikoiman vasta valmistettuja herkullisia ruokia ja tarjoaa myös hauskan lasten menun. Aitoa italialaista pizzaa on tarjolla pizzapaikassa ja laivalla on myös jäätelöbaari.

Jos haluat siemailla drinkin samalla kun täydennät rusketustasi, silloin aurinkoterassin Lido baari on sopiva paikka sinulle tai jos haluat rentouttavan illan niin suuntaa panoraamabaariin tai Admiral pubiin.

Ostokset

Moby Drean kauppakeskuksessa löydät valikoiman vaatteita, lasten leluja, karttoja, lehtiä, kirjoja ja muuta.

Muut palvelut

Moby Drealla on myös gelateria, uima-allas, solarium ja show-aula.

Matkalla lasten kanssa

Lapsille, matkustaminen Moby Linesin laivalla on matka mielikuvituksen maailmaan, ei vain Looney Tunes brändäyksen ja hahmojen vuoksi, joita löytyy kaikkialta laivalla. Moby Linesin Moby Drealla on lapsille omistettu leikkipaikka, jota kutsutaan ’Lasten maailmaksi’. Videopelihuoneet ovat täynnä pelejä ja ne sopivat myös vanhemmille lapsille.

Liikuntarajoitteiset

Jos tarvitset apua matkan aikana, tulee siitä erityisesti ilmoittaa varausvaiheessa ja varmistaa, että saavut satamaan kahta tuntia ennen lähtöaikaa, jotta voitte käsitellä tarpeet henkilökunnan kanssa ja varmistaaksesi, että ajoneuvonne pysäköidään lyhyen matkan päähän kulkuteistä, ja että apua tarjotaan lähdön ja poistumisen aikana.

Huomio: Vaikka olemme pitäneet huolta siitä, että Moby Drea oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voivat vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattoreilla on oikeus liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Moby Drea arvostelut

Ei arvosteluja, tarkista myöhemmin uudelleen!