Naantali
Långnäs
Lautat maahan Ahvenanmaa
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Naantalista Långnäsiin

Suomi ja Ahvenanmaa yhdistyvät Naantali-Långnäs reitillä, jota operoi tällä hetkellä vain yksi laivayhtiö: Finnlines. Matkoja tehdään jopa 14 kertaa viikossa ja matkat kestävät nopeimmillaan 4 tuntia 55 minuuttia.
Naantali-Långnäs väliset aikataulut sekä vuorojen säännöllisyys saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten tarkimmat aikataulut ja hintatiedot löydät tekemällä hintahaun.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Suomi - Ahvenanmaa lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Naantali - Långnäs?

Lautan ylitysaika Naantali - Långnäs on noin 4h 30m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Naantali - Långnäs?

Naantali to Långnäs lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Naantali - Långnäs on 158 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Naantali - Långnäs?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Naantali to Långnäs ja tämä on
  • Finnlines

Miten voin varata lauttalippuja Naantali - Långnäs?

Varaa lautat reitiltä Naantali kohteeseen Långnäs tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Naantali - Långnäs?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Naantali - Långnäs
  • Finnlines

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Naantali - Långnäs?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Naantali ja Långnäs välillä
  • Finnlines

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Naantali - Långnäs?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Finnlines

Mikä on etäisyys Naantali ja Långnäs välillä?

Etäisyys Naantali ja Långnäs välillä on noin 106 meripeninkulmaa.

Naantali opas

Lounais-Suomessa sijaitseva Naantali on yksi maan tärkeimmistä matkailukohteista. Kaupungin läheisyys alueen hallinnolliseen keskukseen, Turkuun, saaristo sekä kaupunkialueen ja maaseudun sekoitus tekevät Naantalista suositun matkakohteen. Kapeat kujat vanhassa kaupungissa, kaunis kukkanäyttely presidentin kesämökin Kultarannan puutarhassa ja historiallinen luostari tekevät Naantalista Suomen lomapääkaupungin. Kailon saarella sijaitseva Muumimaailma on myös näkemisen arvoinen. Teemapuisto perustuu Tove Janssonin kirjoittamiin kirjoihin, ja puiston päänähtävyytenä toimii mustikan värinen Muumitalo. Naantalissa pidetään myös joka kesäkuu kansainvälinen musiikkijuhla, ja heinäkuussa vietetään perinteistä Unikeonpäivää.

Ruotsin ja Naantalin välinen autolautta kulkee kolme kertaa päivässä läpi vuoden. Maanantaista perjantaihin kulkee myös päivittäinen lautta Ahvenanmaalle.


Långnäs opas

Långnäs on Suomen satamakaupunki Ahvenanmaalla. Kaupunki sijaitsee Lumparlandin maakunnan itäisellä puolella. 1960-luvun alussa Silja Line rakennutti arkkitehti Bengt Lundstenin suunnitteleman lauttaterminaalin Långnäsin. Terminaali oli käytössä vuosina 1965-1975, mutta vuonna 1993 se suljettiin ja purettiin. Uusi terminaali rakennettiin vuonna 1999 vartavasten Tukholma-Turku reitillä kulkevia suuria risteilyaluksia varten. Sitä käytetään vaihtoehtoisena satamana Maarianhaminan sataman sijasta vähämatkustajaliikenteeseen Ahvenanmaalta. Lumparlandin kirkko, joka on omistettu St. Andrewille, on vanhin säilynyt puukirkko alueella ja se juontaa juurensa 1720-luvulle.

Långnäsin satamasta voi ottaa lautan Tukholmaan ja Turkuun. Lähtöselvitys automatkustajille Tukholmaan avataan 30 minuuttia ennen lähtöä ja Turkuun 1 tunti ennen lähtöä.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 22/07/002024 ja 28.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Finnlines 10:15 14:45 4 tuntia 30 minuuttia Mon, To, Pe, La, Sun
Finnlines 11:15 16:10 4 tuntia 55 minuuttia Ti, Ke
Finnlines 22:45 03:45 5 tuntia Ti, Ke
Finnlines 23:00 03:45 4 tuntia 45 minuuttia Mon, To, Pe, La, Sun

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.