COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Naantali - Långnäs on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Suomi - Ahvenanmaa lautat sivullamme.

Naantali - Långnäs lauttaoperaattorit

  • 14 Sailings Weekly 4 hr 50 min
  • Get price

Naantali Långnäs lautta arvostelut

 • "Upea merimatka"

  Ei ruuhkaa, kaikki toimi hienosti.

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Laivamatka"

  Helppo tapa matkustaa mantereelta Ahvenanmaalle. Erityisen mukavaa on se, että bufe kuuluu hintaan.

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "laivamatka"

  MATKAN TILAUS TOIMI VAIVATTOMASTI, AIKATAULUT PITIVÄT, LAIVAMATKAN LYHYEEN KESTOON NÄHDEN N. 5 TIM LAIVAN PALVELUT JNE AIVAN RIITTÄVÄT. AINOA MIKÄ OLISI VOINUT OLLA PAREMPI OLI RUOKA MUTTA AIVAN SYÖTÄVÄÄ SEKIN OLI. ( LISÄKSI JÄIMME KAIPAAMAAN KUN TURISTINA OLIMME AHVENANMAALLA SIELLÄ PAREMPIA OPASTEITA JA INFOA MUTTA TÄMÄHÄN EI ITSEASIASSA KUULU LAIVAYHTIÖLLE. ITSE AHVENANMAA OLI NÄKEMISEN ARVOINEN JA TODELLA MIELENKIINTOINEN KOHDE KÄYDÄ)

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • " Naantali- långnäs- naantali"

  Lähtöselvitys helppo. Naantalissa annettiin heti selkeät reittiohjeet. Laivapalvelut toimivat myös hienosti ja ruoka oli maistuvaa. Myös paluumatka sujui helposti ja ilman paperisotaa. 

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laiva Naantalista Långnäsiin

Suomi ja Ahvenanmaa yhdistyvät Naantali-Långnäs reitillä, jota operoi tällä hetkellä vain yksi laivayhtiö: Finnlines. Matkoja tehdään jopa 14 kertaa viikossa ja matkat kestävät nopeimmillaan 4 tuntia 55 minuuttia.
Naantali-Långnäs väliset aikataulut sekä vuorojen säännöllisyys saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten tarkimmat aikataulut ja hintatiedot löydät tekemällä hintahaun.

Naantali opas

Lounais-Suomessa sijaitseva Naantali on yksi maan tärkeimmistä matkailukohteista. Kaupungin läheisyys alueen hallinnolliseen keskukseen, Turkuun, saaristo sekä kaupunkialueen ja maaseudun sekoitus tekevät Naantalista suositun matkakohteen. Kapeat kujat vanhassa kaupungissa, kaunis kukkanäyttely presidentin kesämökin Kultarannan puutarhassa ja historiallinen luostari tekevät Naantalista Suomen lomapääkaupungin. Kailon saarella sijaitseva Muumimaailma on myös näkemisen arvoinen. Teemapuisto perustuu Tove Janssonin kirjoittamiin kirjoihin, ja puiston päänähtävyytenä toimii mustikan värinen Muumitalo. Naantalissa pidetään myös joka kesäkuu kansainvälinen musiikkijuhla, ja heinäkuussa vietetään perinteistä Unikeonpäivää.

Ruotsin ja Naantalin välinen autolautta kulkee kolme kertaa päivässä läpi vuoden. Maanantaista perjantaihin kulkee myös päivittäinen lautta Ahvenanmaalle.


Långnäs opas

Långnäs on Suomen satamakaupunki Ahvenanmaalla. Kaupunki sijaitsee Lumparlandin maakunnan itäisellä puolella. 1960-luvun alussa Silja Line rakennutti arkkitehti Bengt Lundstenin suunnitteleman lauttaterminaalin Långnäsin. Terminaali oli käytössä vuosina 1965-1975, mutta vuonna 1993 se suljettiin ja purettiin. Uusi terminaali rakennettiin vuonna 1999 vartavasten Tukholma-Turku reitillä kulkevia suuria risteilyaluksia varten. Sitä käytetään vaihtoehtoisena satamana Maarianhaminan sataman sijasta vähämatkustajaliikenteeseen Ahvenanmaalta. Lumparlandin kirkko, joka on omistettu St. Andrewille, on vanhin säilynyt puukirkko alueella ja se juontaa juurensa 1720-luvulle.

Långnäsin satamasta voi ottaa lautan Tukholmaan ja Turkuun. Lähtöselvitys automatkustajille Tukholmaan avataan 30 minuuttia ennen lähtöä ja Turkuun 1 tunti ennen lähtöä.