Naantali satamaan Långnäs lautta

Suomi ja Ahvenanmaa yhdistyvät reitillä Naantali Långnäs. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Finnlines. Reittiä kuljetaan jopa 14 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 4 tuntia 55 minuuttia.

Naantali Långnäs matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Naantali - Långnäs lauttaoperaattorit

  • Finnlines
    • 14 lähtöä viikoittain 4 h 55 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Naantali Långnäs hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Naantali Långnäs on auto ja 2 matkustajaa.

Naantali opas

Naantalin kaupunki sijaitsee lounais-Suomessa ja se on yksi maan tärkeimmistä matkailukohteista. Kaupungin suosio turistien keskuudessa johtuu ehkä urbaanin kaupungin ja maaseudun jaossa ja kaupungin läheisyydessä Turkuun, alueen hallinnolliseen keskukseen sekä saaristoon. Kapeat kujat vanhassakaupungissa, presidentin kesämökki, kaunis kukkanäyttely Kultarannan puutarhassa ja historiallinen luostari ovat kaikki nähtävyyksiä, jotka tekevät Naantalista Suomen lomapääkaupungin. Toinen mielenkiintoinen nähtävyys kaupungissa on Kailon saarella sijaitseva Muumimaailma. Puisto perustuu Tove Janssonin kirjoittamiin kirjoihin, ja mustikanvärinen Muumitalo on puiston vetonaula. Naantalissa järjestetään myös kansainvälinen musiikkifestivaali joka on kesäkuussa, ja perinteinen Unikeko-päivän karnevaali heinäkuussa.

Autolautat kulkevat ympäri vuoden tarjoten palveluja jopa kolme kertaa päivässä Naantalin ja Ruotsin välillä. Lautat Ahvenanmaalle kulkevat kerran päivässä maanantaista perjantaihin.

Långnäs opas

Långnäs on kaupunki ja satama Ahvenanmaalla Suomessa. Kaupunki sijaitsee itäisellä puolella Lumperlandia. 1960-luvun alussa Silja Line rakennutti arkkitehti Bengt Lundstenin suunnitteleman lauttaterminaalin Långnäsin. Terminaali oli käytössä vuosina 1965-1975 ja sitten se suljettiin ja purettiin vuonna 1993. Uusi terminaali rakennettiin vuonna 1999 ja sinne mahtuu suuret risteilyalukset Tukholma-Turku reitillä. Sitä käytetään vaihtoehtoisena satamana Maarianhaminan sataman sijasta vähämatkustajaliikenteeseen ja Ahvenanmaalla. Lumparlandin kirkko, joka on omistettu St. Andrewille, on vanhin säilynyt puukirkko alueella ja se juontaa juurensa 1720-luvulle.

Långnäsin satamasta voi ottaa lautan Tukholmaan ja Turkuun. Lähtöselvitys automatkustajille Tukholmaan avataan 30 minuuttia ennen lähtöä ja Turkuun 1 tunti ennen lähtöä.