Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Långnäs lauttasatamaan

  • Långnäs majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Långnäs lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Långnäs majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Långnäs lauttapalvelut

Långnäs opas

Mitkä lauttareitit operoi Långnäsissä?

Sijaiten Ahvenanmaan itärannikolla, Långnäs on suurimmalta osalta ruotsinkielinen suomalainen kaupunki joka tarjoaa lauttayhteyksiä Suomeen ja Skandinavian rannikkokaupunkeihin. Suomen satamiin lähtee laivoja muutama kerta viikossa, ja Ruotsin pääkaupunkiin, Tukholmaan, lähtöjä on joka päivä.

Mitä mukavuuksia laivalta voi odottaa?

Långnäsin satama on erittäin suosittu, sillä se tarjoaa muutaman maailman ainoista tax-free myymälöistä. Koska sen risteilylaivat operoivat kansainvälisillä vesillä, matkustajat voivat nauttia verottomista ostoksista laivalla. Joillakin laivoilla ostettujen alkoholijuomien nauttiminen on sallittua vasta laivasta poistuttua, mutta tämä ei päde jokaisella laivalla - on hyvä tarkistaa laivayhtiöiden säännöt enne laivaan astumista. Ajan säästämiseksi yhtiö työstää parhaillaan tax-free sovellusta, jolla matkustajat voivat tulevaisuudessa ostaa verottomia tuotteita verkossa ja noutaa ne laivan myymälästä laivaan noustuaan.

Mitä liikennemuotoja Långnäs tarjoaa?

Långnäs on pieni satama Lumparlandilla, joten sen mukavuuden ovat hääppöiset matkailualan kasvattamiselle. Lumparlandin kunta kuitenkin tarjoaa postikorttimaisemia vihreillä niityillään ja loivilla kukkuloillaan, jotka kruunaa henkeäsalpaavan kaunis Lumpokasen vuori. Långnäsissä pääsee paikasta toiseen parhaiten taksilla, joita löytyy ympäri kaupunkia. Satamassa operoi myös bussipalvelu.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.