Naksos
Santorini (Thira)
Lautat maahan Kykladit
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Naksokselta Thiralle

Kykladien saarten Naksoksen ja Thiran välillä liikennöi tällä hetkellä neljä laivayhtiötä. Blue Star Ferries sekä Hellenic Seaways tekevät matkoja jopa 14 kertaa viikossa. Sea Jets kulkee reittiä kolmesti päivässä ja Golden Star Ferries 7 kertaa viikossa.

Saarten välillä tehdään matkoja jopa 56 kertaa viikossa. Koska reitillä operoi lukuisia laivayhtiöitä, parhaan hinnan ja ajankohdan matkallesi löydät vertailemalla yhtiöiden tarjouksia.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Naksos - Thira?

Lautan ylitysaika Naksos - Thira on noin 2h 01m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Naksos - Thira?

Naksos to Thira lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Naksos - Thira on 137 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Naksos - Thira?

On olemassa 3 suosittuja lauttaoperaattoreita Naksos ja Thira välillä. Nämä ovat
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets
  • Golden Star Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Naksos - Thira?

Varaa lautat reitiltä Naksos kohteeseen Thira tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Mikä on etäisyys Naksos ja Thira välillä?

Etäisyys Naksos ja Thira välillä on noin 39 meripeninkulmaa.

Naksos opas

Naxos on kreikkalainen saari Kykladien saariryhmässä Egeanmerellä. Saaren suurin kaupunki ja pääkaupunki on Naxos tai Chora. Chora on rakennettu amfiteatterimaisesti saaren länsipuolelle ja se on yksi Egeanmeren suurimmista satamista. Kaupungissa on lukuisia kauppoja, baareja, kahviloita ja ravintoloita, jotka houkuttelevat paikallisia asukkaita ja matkailijoita. Choran tunnus on pieni saari, joka ulottuu sen rannikosta, Palatiasta, Portaraan, antiikin temppelin raunioihin jotka on omistettu Apollo-jumalalle. Portaran oven tyylinen muistomerkki joka seisoo yksin ilman seinää. Vierailu Portaralla on suositeltavaa, varsinkin uimiseen samalla kun aurinko laskee.

Naxos on tunnettu sen perinteistä gastronomiassa. Se tuottaa kuuluisia Naxian perunoita, viiniä, Kitron likööriä ja suosittua Naxian juustoa, gravieraa. Läpi koko saaren, vierailijat löytävät monia perinteisiä ravintoloita ja tavernoja, joissa tarjoillaan paikallisia ruokia.

Saaren satama sijaitsee myös Chorassa. Satamasta lähtevät lautat Piraeukseen (Ateena) ja muille Kykladien saarille.


Santorini (Thira) opas

Kreikan Santorinin saari kuuluu Kykladien saariryhmään etelä-Egeanmerellä. Santorini on kuuluisa tulivuoren historiasta, joka on hyvin paljon muokannut saarta, joka voidaan nähdä tänään, luoden surrealistisen ja melko ainutlaatuisen maiseman. Vedellä täytetty "Caldera" kraatteri on edelleen tuttu näky kaikille niille, jotka käyvät Santorinilla, ja sitä ympäröi muuri värikkäitä kallioita, jotka ovat yleensä täynnä viehättäviä taloja. Santorini on myös tunnettu sen kauniista rannoista, antiikin arkeologisista kohteista, sen vilkkaasta satamasta Athinioksessa, ja sen aivan huikeista auringonlaskuista, jotka vaikuttavat sitäkin näyttävimmiltä kun ne nähdään Oian kylässä, saaren pohjoisimmassa kärjessä. Fira on saaren pääkaupunki ja sijaitsee itse Calderan vieressä. Saaren rannat ovat erittäin erottuvoa, niissä on tumma vulkaaninen hiekka, joka voi usein tulla erittäin kuumaksi, jolloin aurinkotuoli tai pyyhe on erittäin tarpeellinen ajoittain. Yleensä parhaat rannat ovat itärannikolla. Aina suosittu ranta on Perisa, ja hieman etelämpänä, Perivoloksen uimaranta on myös erittäin huomionarvoinen, kuten Red Beach, lähellä Muinaista Akrotiria, jossa korkeaa punaista kalliota on vaikea olla huomaamatta.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 17/06/002024 ja 23.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Blue Star Ferries 00:35 02:45 2 tuntia 10 minuuttia Ti, La
Blue Star Ferries 00:35 03:20 2 tuntia 45 minuuttia To
SeaJets 09:00 11:55 2 tuntia 55 minuuttia Mon, La, Sun
SeaJets 10:30 11:50 1 tunti 20 minuuttia Mon, La, Sun
SeaJets 11:35 12:50 1 tunti 15 minuuttia Mon, La, Sun
SeaJets 11:50 14:40 2 tuntia 50 minuuttia Mon, La, Sun
SeaJets 11:55 15:25 3 tuntia 30 minuuttia Sun
Blue Star Ferries 12:50 14:50 2 tuntia Jokapäiväinen
SeaJets 20:45 22:00 1 tunti 15 minuuttia Mon, La, Sun
Blue Star Ferries 23:40 02:20 2 tuntia 40 minuuttia Ti, To, La, Sun

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.