Lautta satamasta Napoli satamaan Stromboli

Italia ja Eoliset saaret yhdistyvät reitillä Napoli Stromboli, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. SNAV -lautta kulkee jopa 8 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 4 tuntia 30 minuuttia samalla kun Alilauro reitti kulkee jopa 8 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 4 h 30 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 16 ylitystä viikko reitillä Napoli Stromboli kohteiden Italia ja Eoliset saaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Napoli - Stromboli lauttaoperaattorit

  • SNAV
    • 8 lähtöä viikoittain 4 h 30 min
    • Etsi hinta
  • Alilauro
    • 8 lähtöä viikoittain 4 h 30 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Napoli Stromboli

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Napoli Stromboli on auto ja 1 matkustaja.

Stromboli opas

Italian saari Stromboli sijaitsee Tyrrhenanmerellä. Se on yksi 8:sta saaresta, jotka muodostavat Aeolian saariryhmän. Saarella on periaatteessa kolme tehtävää asiaa. Yksi on kuljeskella ympäri pääkylää, ihaillen näkymiä - vaikka täältä tulivuoren kraatteri ei ole näkyvissä. Toinen on tehdä veneretki ympäri Sciara del Fuocoa, nähden jyrkän laavakentät vyöryen alas tulivuoren puolella ja mahdollisesti Strombolin räjähdyksiä. Tämä on dramaattisin pimeässä, kun tulisen päästöt ovat selvästi näkyvissä. Kolmas toiminta ei heikkohermoisille tai heikoille, sillä se on kiivetä tulivuori ja nähdä tulivuorenpurkaukset paljon lähempänä toimintaa.

Jotkut lautat ja kantosiipialukset Sisiliasta ja mantereelta pysähtyvät Strombolissa. Vaihtoehtoisesti matkustajat voivat vaihtaa lauttaa Liparin saarella. Stromboli on koilliseen muilta Liparisaarilta, ja kantosiipialuksilla matka Liparista voi kestää niin kauan kuin 1 tunti ja 40 minuuttia. Palvelut Messinasta Sisiliasta kestävät vajaat 1,5 tuntia.