Lautta satamasta Palma satamaan Denia

Mallorca ja Espanja yhdistyvät reitillä Palma Denia. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Balearia. Reittiä kuljetaan jopa 7 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 5 tuntia.

Palma Denia matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Palma - Denia lauttaoperaattorit

 • Balearia
  • 7 lähtöä viikoittain 5 h
  • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Palma Denia

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Palma Denia on auto ja 2 matkustajaa.

Palma Denia lautta arvostelut

 • "Laiva (Federico Garcia Lorca) näytti paremmalta ulkopuolelta"

  Lähtö ajallaan, mutta saavuimme +30min myöhässä. Osa henkilökunnasta oli melko tympeä.

  'Anonyymi' matkusti Palma Denia operaattorilla Balearia aluksella Garcia Lorca

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Mahtava loma"

  Meillä oli hyvä matka Palmasta Deniaan, kaikki meni suunnitelman mukaan, yksi kysymys saammeko mitenkään printattua maihinnousukorttia etukäteen sillä meidän piti jonottaa saadaksemme liput, mutta muutoin palvelu oli hyvä.

  'Peter' matkusti Palma Denia operaattorilla Balearia aluksella Garcia Lorca

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Merinäkymät"

  Ylitykseni tapahtui kauniina, aurinkoisena päivänä ja olin pettynyt etteivät matkustajat päässeet kannelle nauttimaan maisemista ja raikkaasta ilmasta.

  'Phil.' matkusti Palma Denia operaattorilla Balearia aluksella Garcia Lorca

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Matkan arvio"

  Saavuimme Deniaan hieman myöhässä mutta se unohtaen ylitys oli hieno ja henkilökunta todella miellyttävä ja avulias.

  'Catharine Linda Lee' matkusti Palma Denia operaattorilla Balearia aluksella Garcia Lorca

  Lue lisää Näytä vähemmän

Palma opas

Palma on Baleaarien pääkaupunki. Se sijaitsee Espanjan Mallorcan saaren etelärannikolla. Kaupunki sijaitsee Palman lahdella, ja kaupungista pohjoiseen ja länteen sijaitsee Serra de Tramuntanan, suuri vuorijono, joka on julistettu UNESCO:n maailmanperintökohteeksi. Kaupungin historian voi jäljittää Rooman aikaan, jolloin se oli roomalainen leiri. Kaupunki on myös ollut Bysantin valtakunnan, maurien ja lopulta Jaakko I:n vaikutuksen alaisena.

Nykyisin kaupunki on merkittävä matkailukohde. Nähtävyydet kaupungissa ovat La Seu, kaupungin katedraali, jonka paikalle oli alun perin rakennettu moskeija. Katedraalin rakentaminen alkoi vuonna 1229 ja se valmistui lopullisesti vuonna 1601. Katedraalista etelään on Parc de la Mar (Meren puisto). Täällä vierailijat voivat rentoutua suuren sinikeltaisen katoksen alla, joka varjostaa puisten penkkien riviä.

Palman lauttasatama sijaitsee kaupungin lounaispuolella, ja se tarjoaa erinomaiset näkymät katedraaliin lauttojen lähtiessä. Vilkkaalla satamalla on hyvät yhteydet pääteille, jotka johtavat ulos kaupungista. Satamasta lähtee lauttoja Ibizaan, Mahoniin, Barcelonaan, Valenciaan ja Deniaan.

Denia opas

Denia sijaitsee Alicanten maakunnan pohjoisella reunalla ja Välimeren rannalla, vastapäätä Baleaareja, ja takana Montgon Natural Parkin vaikuttavat vuoret. Kaupunki on hieno paikka vierailla, ja kävijöillä on paljon nähtävää ja koettavaa. Deniassa on raunioitunut linna, joka ylpeänä vartioi kaupunkia ja josta on upeat näkymät yli huvivenesataman, luonnonpuisto Montgon ja Torre del Gerron jotka molemmat ovat merkittyjä polkuja. Arvostettu venesatama upeine promenadeineen, 20 km rantaviivaa sekä kivisiä ja hiekkaisia rantoja, kalamarkkinat, vanha kaupunki ja vaikuttava puiden reunustama ostoskatu sekä museoita. Näiden lisäksi käynnin arvoisia ovat 1700-luvun kirkko Asunción; 1600-luvun Atarazanasin (telakat); luostari ja kirkko San Antonio 1700–luvun uusklassinen raatihuonerakennus. Denia isännöi monia juhlia, mutta se on erityisen tunnettu sonnien fiestasta jota juhlitaan heinäkuun aikana, ja se on julistettu kansalliseksi matkailijoiden kiinnostukseksi.