Palma satamaan Valencia lautta

Mallorca ja Espanja yhdistyvät reitillä Palma Valencia, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Balearia reitti kulkee jopa 13 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 7 tuntia 30 minuuttia samalla kun Trasmediterranea reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 8 h.

Tämä tarkoittaa yhteensä 20 ylitystä viikko reitillä Palma Valencia kohteiden Mallorca ja Espanja välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Palma satamaan Valencia lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Mallorca - Espanja lautat sivullamme.

Palma - Valencia lauttaoperaattorit

  • Balearia
    • 13 lähtöä viikoittain 7 h 30 min
    • Etsi hinta
  • Trasmediterranea
    • 7 lähtöä viikoittain 8 h
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Palma Valencia hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Palma Valencia on auto ja 2 matkustajaa.

Palma opas

Palma on Baleaarien pääkaupunki. Se sijaitsee Espanjan Mallorcan saaren etelärannikolla. Kaupunki sijaitsee Palman lahdella,ja kaupungista pohjoiseen ja länteen sijaitsee Serra de Tramuntanan, suuri vuorijono, joka on julistettu Unescon maailmanperintökohteeksi. Kaupunki voi jäljittää historiansa takaisin Rooman aikaan, jolloin se oli roomalainen leiri. Kaupunki on myös ollut Bysantin valtakunnan, maurien ja lopulta Jaakko I:n vaikutuksen alaisena.

Nykyisin kaupunki on merkittävä matkailukohde. Nähtävyydet kaupungissa ovat La Seu, kaupungin katedraali, jonka paikalle oli alun perin rakennettu moskeija. Katedraalin rakentaminen alkoi vuonna 1229 ja se valmistui lopullisesti vuonna 1601. Katedraalista etelään on Parc de la Mar (Park of the Sea) ja niiden välillä kaupungin muurit. Täällä vierailijat voivat rentoutua suuren sinikeltaisen katoksen alla, joka varjostaa puisten penkkien riviä.

Palman lauttasatama sijaitsee kaupungin lounaispuolella, ja se tarjoaa erinomaiset näkymät katedraaliin lauttojen lähtiessä. Vilkkaalla satamalla on hyvät yhteydet pääteille jotka johtavat ulos kaupungista. Satamasta lähtee lauttoja Ibizaan, Mahoniin, Barcelonaan, Valenciaan ja Deniaan.

Valencia opas

Espanjan Valencian kaupunki on kolmanneksi suurin kaupunki Espanjassa ja sitä pidetään progressiivisena kaupunkina, jossa on upea arkkitehtuuri, sekä vanhoja että uusia rakennuksia. Valencia on tunnettu sen upeasta ilmastosta, ja valtava Valencian alue sisältää monia kauniita hiekkarantoja, ja yli 500 km rantaviivaa.Valencian kaupunki on kuuluisa paellan kotina ja siellä on monia erinomaisia ravintoloita ja fine diningia ympäri kaupunkia, mukaan lukien monia tapas-baareja Old Quarterissa, tilavalla Plaza de la Reinalla. Ainutlaatuinen Valencian City of Arts and Science sisältää neljä tärkeintä nähtävyyttä: L'Hemisfèric Planetaario joka on planetaario, moderni elokuvateatteri ja tähtitiedkeskus; Palacio de las Artes Reina Sofia, joka on upea vapaa-ajankeskus edistetäen Valencian taide- ja kulttuurista kohtausta; Parque Oceanográfico joka on täynnä meren elämää, kuten Beluga valaita, delfiinejä, pingviinejä ja monia värikkäitä trooppisia kaloja; ja Valencian Museo de las Ciencias Principe Felipe, valtava museo upeassa rakennuksessa, täynnä tieteellistä tietoa ja vuorovaikutteista teknologiaa.

Valencian satamasta on säännöllisiä matkustajalauttoja Baleaareille ja Italiaan, sekä kasvava määrä vierailevia risteilyaluksia.