Palma
Valencia
Lautat maahan Espanja
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Palmasta Valenciaan

Mallorca ja Espanja yhdistyvät Palma-Valencia reitillä, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Balearia kulkee reittiä jopa 13 kertaa viikossa ja matka kestää noin 7 tuntia 30 minuuttia, kun taas Trasmediterranea kulkee 7 kertaa viikossa ja matkaa kahdeksassa tunnissa.

Kohteiden välisiä ylityksiä on viikoittain 20. Vertaa laivayhtiöiden hintoja löytääksesi parhaimman hinnan ja ajankohdan matkallesi.

Lauttavaihtoehdot satamasta Palma satamaan Valencia

Saadaksesi lisätietoa vieraile Mallorca - Espanja lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Palma - Valencia?

Lautan ylitysaika Palma - Valencia on noin 7h 45m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Palma - Valencia?

Palma to Valencia lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Palma - Valencia on 141 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Palma - Valencia?

On olemassa 4 suosittuja lauttaoperaattoreita Palma ja Valencia välillä. Nämä ovat
 • Balearia
 • Trasmediterranea
 • Grandi Navi Veloci
 • Trasmed GLE

Miten voin varata lauttalippuja Palma - Valencia?

Varaa lautat reitiltä Palma kohteeseen Valencia tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Palma - Valencia?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Palma - Valencia
 • Balearia
 • Grandi Navi Veloci
 • Trasmed GLE

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Palma - Valencia?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Palma ja Valencia välillä
 • Balearia
 • Grandi Navi Veloci
 • Trasmed GLE

Mikä on etäisyys Palma ja Valencia välillä?

Etäisyys Palma ja Valencia välillä on noin 177 meripeninkulmaa.

Palma Valencia lautta arvostelut

 • "Valencia Palma lautta"

  Olimme varanneet viikon loman Mallorkalla lentoineen, mutta päätimme ottaa lautan lentokoneen sijasta sillä asumme Espanjan mantereella. Halusimme oikeastaan mennä Deniasta, sillä se on lähempänä meitä, mutta se ei ollut saatavilla joten päätimme mennä Valencian reittiä. Lautta lähti Palmasta klo 22:10 joten varasimme hytin, se oli yksinkertainen mutta siisti, ja neuvoisin kaikkia tekemään samoin tällä reitillä. Laiva saapui Palmaan seuraavana aamuna n. klo 5:30, mutta ainakin olimme saaneet nukuttua. Paluumatkalle emme varanneet hyttiä sillä laiva lähti klo 11:30. Sen sijaan meillä oli hyvin mukavat sähköiset kallistuvat istuimet, mutta en suosittelisi niillä nukkumista yön yli. Täytyy sanoa että ruoka laivalla on kamalaa ja kallista, mutta kokonaisuudessaan kokemus oli hyvä ja kyllä, tekisin sen uudelleen.

  'Abel Matutes' travelled on Abel Matutes

  Lue lisää Näytä vähemmän

Palma opas

Palma on Baleaarien pääkaupunki. Se sijaitsee Espanjan Mallorcan saaren etelärannikolla. Kaupunki sijaitsee Palman lahdella, ja kaupungista pohjoiseen ja länteen sijaitsee Serra de Tramuntanan, suuri vuorijono, joka on julistettu UNESCO:n maailmanperintökohteeksi. Kaupungin historian voi jäljittää Rooman aikaan, jolloin se oli roomalainen leiri. Kaupunki on myös ollut Bysantin valtakunnan, maurien ja lopulta Jaakko I:n vaikutuksen alaisena.

Nykyisin kaupunki on merkittävä matkailukohde. Nähtävyydet kaupungissa ovat La Seu, kaupungin katedraali, jonka paikalle oli alun perin rakennettu moskeija. Katedraalin rakentaminen alkoi vuonna 1229 ja se valmistui lopullisesti vuonna 1601. Katedraalista etelään on Parc de la Mar (Meren puisto). Täällä vierailijat voivat rentoutua suuren sinikeltaisen katoksen alla, joka varjostaa puisten penkkien riviä.

Palman lauttasatama sijaitsee kaupungin lounaispuolella, ja se tarjoaa erinomaiset näkymät katedraaliin lauttojen lähtiessä. Vilkkaalla satamalla on hyvät yhteydet pääteille, jotka johtavat ulos kaupungista. Satamasta lähtee lauttoja Ibizaan, Mahoniin, Barcelonaan, Valenciaan ja Deniaan.


Valencia opas

Espanjan Valencian kaupunki on kolmanneksi suurin kaupunki Espanjassa ja sitä pidetään progressiivisena kaupunkina, jossa on upea arkkitehtuuri, sekä vanhoja että uusia rakennuksia. Valencia on tunnettu sen upeasta ilmastosta, ja valtava Valencian alue sisältää monia kauniita hiekkarantoja, ja yli 500 km rantaviivaa.Valencian kaupunki on kuuluisa paellan kotina ja siellä on monia erinomaisia ravintoloita ja fine diningia ympäri kaupunkia, mukaan lukien monia tapas-baareja Old Quarterissa, tilavalla Plaza de la Reinalla. Ainutlaatuinen Valencian City of Arts and Science sisältää neljä tärkeintä nähtävyyttä: L'Hemisfèric Planetaario joka on planetaario, moderni elokuvateatteri ja tähtitiedkeskus; Palacio de las Artes Reina Sofia, joka on upea vapaa-ajankeskus edistetäen Valencian taide- ja kulttuurista kohtausta; Parque Oceanográfico joka on täynnä meren elämää, kuten Beluga valaita, delfiinejä, pingviinejä ja monia värikkäitä trooppisia kaloja; ja Valencian Museo de las Ciencias Principe Felipe, valtava museo upeassa rakennuksessa, täynnä tieteellistä tietoa ja vuorovaikutteista teknologiaa.

Valencian satamasta on säännöllisiä matkustajalauttoja Baleaareille ja Italiaan, sekä kasvava määrä vierailevia risteilyaluksia.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 17/06/002024 ja 23.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Balearia 10:00 18:00 8 tuntia Mon
Trasmed GLE 10:00 18:00 8 tuntia Mon
Trasmed GLE 10:00 19:30 9 tuntia 30 minuuttia Ke
Balearia 10:15 18:00 7 tuntia 45 minuuttia Ti, Ke, To, Pe, La, Sun
Trasmed GLE 11:00 19:00 8 tuntia Ke, Pe, La
Trasmed GLE 11:01 20:00 8 tuntia 59 minuuttia Sun
Grandi Navi Veloci 11:30 18:45 7 tuntia 15 minuuttia Ti, Ke, To, Pe, La, Sun
Balearia 11:31 19:30 7 tuntia 59 minuuttia Ke, To, Pe, La, Sun
Trasmed GLE 20:00 07:00 11 tuntia Mon

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.