COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Palma - Barcelona on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Palma satamaan Barcelona

Saadaksesi lisätietoa vieraile Mallorca - Espanja lautat sivullamme.

Palma - Barcelona lauttaoperaattorit

  • 10 Sailings Weekly 7 hr 30 min
  • Get price
  • 6 Sailings Weekly 8 hr
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 6 hr 30 min
  • Get price
  • 6 Sailings Weekly 7 hr 30 min
  • Get price

Palma Barcelona lautta arvostelut

 • "Ystävällinen, siisti ja tehokas"

  Ei ongelmia, muuta kuin saavuimme myöhässä - mutta se tuntui olevan myrskyisän sään vuoksi ylityksemme aikana. Kauniimmalla säällä, olemme varmoja että se olisi ollut miellyttävä matka kokonaisuudessaan. Se on mukava ja rahaa säästävä vaihtoehto lentämiselle.

  'Visemar One' travelled on Visemar One

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Minun matka"

  Loistavaa niin kuin aina. Hytti oli mahtava. Henkilökunta oikein hyvä. Matka on vain lyhyt joten suosittelisin kaikille! Loistavaa!

  'Visemar One' travelled on Visemar One

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laiva Palmasta Barcelonaan

Mallorca ja Espanja yhdistyvät Palma-Barcelona reitillä, jolla liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Balearia kulkee 7 kertaa viikossa ja matkat kestävät 7 tuntia 15 minuuttia, kun taas Trasmediterranea kulkee jopa 11 kertaa viikossa ja matka kestää 7 tuntia 30 minuuttia.
Palma-Barcelona välillä tehdään viikoittain jopa 18 ylitystä. Vertaile laivayhtiöiden tarjouksia löytääksesi sopivimmat aikataulut sekä parhaimmat hinnat.

Palma opas

Palma on Baleaarien pääkaupunki. Se sijaitsee Espanjan Mallorcan saaren etelärannikolla. Kaupunki sijaitsee Palman lahdella, ja kaupungista pohjoiseen ja länteen sijaitsee Serra de Tramuntanan, suuri vuorijono, joka on julistettu UNESCO:n maailmanperintökohteeksi. Kaupungin historian voi jäljittää Rooman aikaan, jolloin se oli roomalainen leiri. Kaupunki on myös ollut Bysantin valtakunnan, maurien ja lopulta Jaakko I:n vaikutuksen alaisena.

Nykyisin kaupunki on merkittävä matkailukohde. Nähtävyydet kaupungissa ovat La Seu, kaupungin katedraali, jonka paikalle oli alun perin rakennettu moskeija. Katedraalin rakentaminen alkoi vuonna 1229 ja se valmistui lopullisesti vuonna 1601. Katedraalista etelään on Parc de la Mar (Meren puisto). Täällä vierailijat voivat rentoutua suuren sinikeltaisen katoksen alla, joka varjostaa puisten penkkien riviä.

Palman lauttasatama sijaitsee kaupungin lounaispuolella, ja se tarjoaa erinomaiset näkymät katedraaliin lauttojen lähtiessä. Vilkkaalla satamalla on hyvät yhteydet pääteille, jotka johtavat ulos kaupungista. Satamasta lähtee lauttoja Ibizaan, Mahoniin, Barcelonaan, Valenciaan ja Deniaan.


Barcelona opas

Espanjan kaupunki Barcelona sijaitsee Välimeren rannikolla, Llobregat ja Besos jokien suiden välissä. Lännessä sitä ympäröi Serra Collserola vuoririvistö. Barcelona on Katalonian itsehallintoalueen pääkaupunki, ja Espanjan toiseksi suurin kaupunki Madridin jälkeen. Kaupunki perustettiin antiikin rooman aikaan, ja siitä tuli keskiajalla Barcelonan maakunnan pääkaupunki. Nykyään kaupunki on suosittu turistikohde ja kulttuurikeskus. Se tunnetaan erityisesti Antoni Gaudin ja Lluis Domenech i Montanerin arkkitehtuurillisista teoksista, jotka ovat UNESCO:n maailmanperintökohteiden listalla.

Barcelonassa on paljon tehtävää ja nähtävää, esimerkiksi taidemuseo Museu Nacional d’Art de Catalunya, josta löytyy kokoelma romaanista taidetta. Barcelonan nykytaiteen museo sen sijaan sisältää kokoelman Katalonialaista ja Espanjalaista taidetta vuodesta 1945 eteenpäin. Fundació Joan Miró, Picasso museo ja Fundació Antoni Tàpies sisältävät myös näiden maailmankuulujen taiteilijoiden teoksia. Can Framis museosta löytyy kokoelma Fundació Vila Casasin omistamia Katalonialaisia taideteoksia 1960-luvulta lähtien.

Kaupungin keskustan läheisestä satamasta lähtee lauttoja Mallorkaan, Ibizalle ja Marokon Tangier Mediin.