Palma satamaan Barcelona lautta

Mallorca ja Espanja yhdistyvät reitillä Palma Barcelona, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Balearia reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 7 tuntia 15 minuuttia samalla kun Trasmediterranea reitti kulkee jopa 11 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 7 h 30 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 18 ylitystä viikko reitillä Palma Barcelona kohteiden Mallorca ja Espanja välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Palma satamaan Barcelona lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Mallorca - Espanja lautat sivullamme.

Palma - Barcelona lauttaoperaattorit

  • Balearia
    • 7 lähtöä viikoittain 7 h 15 min
    • Etsi hinta
  • Trasmediterranea
    • 11 lähtöä viikoittain 7 h 30 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Palma Barcelona hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Palma Barcelona on auto ja 2 matkustajaa.

Palma opas

Palma on Baleaarien pääkaupunki. Se sijaitsee Espanjan Mallorcan saaren etelärannikolla. Kaupunki sijaitsee Palman lahdella,ja kaupungista pohjoiseen ja länteen sijaitsee Serra de Tramuntanan, suuri vuorijono, joka on julistettu Unescon maailmanperintökohteeksi. Kaupunki voi jäljittää historiansa takaisin Rooman aikaan, jolloin se oli roomalainen leiri. Kaupunki on myös ollut Bysantin valtakunnan, maurien ja lopulta Jaakko I:n vaikutuksen alaisena.

Nykyisin kaupunki on merkittävä matkailukohde. Nähtävyydet kaupungissa ovat La Seu, kaupungin katedraali, jonka paikalle oli alun perin rakennettu moskeija. Katedraalin rakentaminen alkoi vuonna 1229 ja se valmistui lopullisesti vuonna 1601. Katedraalista etelään on Parc de la Mar (Park of the Sea) ja niiden välillä kaupungin muurit. Täällä vierailijat voivat rentoutua suuren sinikeltaisen katoksen alla, joka varjostaa puisten penkkien riviä.

Palman lauttasatama sijaitsee kaupungin lounaispuolella, ja se tarjoaa erinomaiset näkymät katedraaliin lauttojen lähtiessä. Vilkkaalla satamalla on hyvät yhteydet pääteille jotka johtavat ulos kaupungista. Satamasta lähtee lauttoja Ibizaan, Mahoniin, Barcelonaan, Valenciaan ja Deniaan.

Barcelona opas

Espanjan kaupunki Barcelona sijaitsee rannikolla jokien Llobregat ja River Besos välissä ja rajautuu lännessä Serra de Collserolan vuoristoon. Barcelona on Katalonian itsehallintoalueen pääkaupunki ja Espanjan toiseksi suurin kaupunki Madridin jälkeen. Se perustettiin roomalaiseksi kaupungiksi, keskiajalla Barcelonasta tuli Barcelonan maakunnan pääkaupunki. Kun se sulautui Aragonian kuningaskuntaan, Barcelona oli edelleen tärkeä kaupunki Aragonian kuningaskunnassa. Barcelonalla on rikas kulttuuriperintö ja se on nykyään tärkeä kulttuurinen keskus ja merkittävä matkailukohde. Erityisen tunnettu se on Antoni Gaudínja Lluís Domènech i Montanerin arkkitehtuuritöistä jotka on nimetty UNESCOn maailmanperintökohteiksi.

Barcelonassa on monia museoita, jotka kattavat eri alueita ja aikakausia. The National Museum of Art of Catalonia sisältää tunnettuja kokoelmia taiteen helmiä kun taas Barcelonan nykytaiteen museo keskittyy 1945 jälkeiseen katalaanin ja espanjan taiteeseen. Fundació Joan Miró, Picasso-museo ja Fundació Antoni Tàpies pitävät tärkeitä kokoelmia näistä maailmankuuluista taiteilijoista sekä Can Framis museo, joka keskittyy 1960 jälkeiseen katalaanitaiteeseen Fundació Vila Casas.

Barcelona on merkittävä lauttaterminaali reiteille Mallorcaan, Genovaan, Ibizaan ja Marokkoon (Tangier Med). Lauttojen ja risteilyalusten terminaalit sijaitsevat lähellä kaupungin keskustaa, satama alkaa heti Las Ramblasin päädystä.