Palma
Barcelona
Lautat maahan Espanja
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Palmasta Barcelonaan

Mallorca ja Espanja yhdistyvät Palma-Barcelona reitillä, jolla liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Balearia kulkee 7 kertaa viikossa ja matkat kestävät 7 tuntia 15 minuuttia, kun taas Trasmediterranea kulkee jopa 11 kertaa viikossa ja matka kestää 7 tuntia 30 minuuttia.
Palma-Barcelona välillä tehdään viikoittain jopa 18 ylitystä. Vertaile laivayhtiöiden tarjouksia löytääksesi sopivimmat aikataulut sekä parhaimmat hinnat.

Lauttavaihtoehdot satamasta Palma satamaan Barcelona

Saadaksesi lisätietoa vieraile Mallorca - Espanja lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Palma - Barcelona?

Lautan ylitysaika Palma - Barcelona on noin 7h 37m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Palma - Barcelona?

Palma to Barcelona lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Palma - Barcelona on 124 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Palma - Barcelona?

On olemassa 4 suosittuja lauttaoperaattoreita Palma ja Barcelona välillä. Nämä ovat
 • Trasmediterranea
 • Balearia
 • Grandi Navi Veloci
 • Trasmed GLE

Miten voin varata lauttalippuja Palma - Barcelona?

Varaa lautat reitiltä Palma kohteeseen Barcelona tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Palma - Barcelona?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Palma - Barcelona
 • Balearia
 • Grandi Navi Veloci
 • Trasmed GLE

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Palma - Barcelona?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Palma ja Barcelona välillä
 • Balearia
 • Grandi Navi Veloci
 • Trasmed GLE

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Palma - Barcelona?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
 • Balearia

Mikä on etäisyys Palma ja Barcelona välillä?

Etäisyys Palma ja Barcelona välillä on noin 112 meripeninkulmaa.

Palma Barcelona lautta arvostelut

 • "Purjehdus merellä"

  Mukavat istuimet ja espanjalainen Novello Tv draama viihdyttämässä. Avulias ja informoiva henkilökunta. Auringonottotuolit kansilla auringonottoa tai torkkujen ottoa varten lautan lipuessa merten yli.

  'Ciudad de Mahón' travelled on Ciudad de Mahón

  Lue lisää Näytä vähemmän

Palma opas

Palma on Baleaarien pääkaupunki. Se sijaitsee Espanjan Mallorcan saaren etelärannikolla. Kaupunki sijaitsee Palman lahdella, ja kaupungista pohjoiseen ja länteen sijaitsee Serra de Tramuntanan, suuri vuorijono, joka on julistettu UNESCO:n maailmanperintökohteeksi. Kaupungin historian voi jäljittää Rooman aikaan, jolloin se oli roomalainen leiri. Kaupunki on myös ollut Bysantin valtakunnan, maurien ja lopulta Jaakko I:n vaikutuksen alaisena.

Nykyisin kaupunki on merkittävä matkailukohde. Nähtävyydet kaupungissa ovat La Seu, kaupungin katedraali, jonka paikalle oli alun perin rakennettu moskeija. Katedraalin rakentaminen alkoi vuonna 1229 ja se valmistui lopullisesti vuonna 1601. Katedraalista etelään on Parc de la Mar (Meren puisto). Täällä vierailijat voivat rentoutua suuren sinikeltaisen katoksen alla, joka varjostaa puisten penkkien riviä.

Palman lauttasatama sijaitsee kaupungin lounaispuolella, ja se tarjoaa erinomaiset näkymät katedraaliin lauttojen lähtiessä. Vilkkaalla satamalla on hyvät yhteydet pääteille, jotka johtavat ulos kaupungista. Satamasta lähtee lauttoja Ibizaan, Mahoniin, Barcelonaan, Valenciaan ja Deniaan.


Barcelona opas

Espanjan kaupunki Barcelona sijaitsee Välimeren rannikolla, Llobregat ja Besos jokien suiden välissä. Lännessä sitä ympäröi Serra Collserola vuoririvistö. Barcelona on Katalonian itsehallintoalueen pääkaupunki, ja Espanjan toiseksi suurin kaupunki Madridin jälkeen. Kaupunki perustettiin antiikin rooman aikaan, ja siitä tuli keskiajalla Barcelonan maakunnan pääkaupunki. Nykyään kaupunki on suosittu turistikohde ja kulttuurikeskus. Se tunnetaan erityisesti Antoni Gaudin ja Lluis Domenech i Montanerin arkkitehtuurillisista teoksista, jotka ovat UNESCO:n maailmanperintökohteiden listalla.

Barcelonassa on paljon tehtävää ja nähtävää, esimerkiksi taidemuseo Museu Nacional d’Art de Catalunya, josta löytyy kokoelma romaanista taidetta. Barcelonan nykytaiteen museo sen sijaan sisältää kokoelman Katalonialaista ja Espanjalaista taidetta vuodesta 1945 eteenpäin. Fundació Joan Miró, Picasso museo ja Fundació Antoni Tàpies sisältävät myös näiden maailmankuulujen taiteilijoiden teoksia. Can Framis museosta löytyy kokoelma Fundació Vila Casasin omistamia Katalonialaisia taideteoksia 1960-luvulta lähtien.

Kaupungin keskustan läheisestä satamasta lähtee lauttoja Mallorkaan, Ibizalle ja Marokon Tangier Mediin.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 22/07/002024 ja 28.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Grandi Navi Veloci 10:00 17:30 7 tuntia 30 minuuttia Jokapäiväinen
Trasmed GLE 10:00 18:00 8 tuntia Sun
Trasmed GLE 11:30 19:00 7 tuntia 30 minuuttia Ti, Ke, To, Pe, La
Balearia 11:30 19:30 8 tuntia Ti, Ke, To, Pe, La
Balearia 11:30 20:00 8 tuntia 30 minuuttia Sun

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.