Ateena (Piraeus)
Ios
Lautat maahan Kykladit
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Pireuksesta Iokselle

Ateenan kapunki ja Kykladien saari Ios yhdistyvät Pireus-Ios reitillä, jota liikennöi tällä hetkellä 4 laivayhtiötä. Blue Star Ferries liikennöi reittiä jopa 7 kertaa viikossa, Zante Ferries 3 kertaa viikossa, Sea Jets 7 kertaa viikossa ja Hellenic Seaways kulkee jopa 13 kertaa viikossa.


Ateenan ja Kykladien välisten matkojen määrä saattaa vaihdella sesonkiluonteisesti. Voit tarkastella hintoja ja aikatauluja verkkosivuillamme.

Lauttavaihtoehdot satamasta Ateena (Piraeus) satamaan Ios

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ateena - Kykladit lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Pireus - Ios?

Lautan ylitysaika Pireus - Ios on noin 6h 31m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Pireus - Ios?

Pireus to Ios lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Pireus - Ios on 206 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Pireus - Ios?

On olemassa 5 suosittuja lauttaoperaattoreita Pireus ja Ios välillä. Nämä ovat
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets
  • Zante Ferries
  • Cyclades Fast Ferries
  • Aegean Sea Lines

Miten voin varata lauttalippuja Pireus - Ios?

Varaa lautat reitiltä Pireus kohteeseen Ios tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Mikä on etäisyys Pireus ja Ios välillä?

Etäisyys Pireus ja Ios välillä on noin 118 meripeninkulmaa.

Ateena (Piraeus) opas

Piraeus on satamakaupunki Kreikassa. Kaupunki sijaitsee Saronikoksen lahdella Attikan alueella Kreikassa ja on osa Ateenan kaupunkialuetta. Ateeenan keskusta on noin 12 km päässä Piraeuksesta. Piraeuksen keskusta ei ole paikka, jossa kävijät haluavat viipyä, sillä se on ylikuormitettu liikenteellä. Sen satamatiomistojen, pankkien ja julkisten rakennusten takana on sekamelska kävelykatuja ja ostoskatuja. Houkuttelevin kaupunginosa sijaitsee idässä Zea Marinan ja matkailijoiden Mikrolimano sataman alueella, joka on vuorattu kahviloillaa, ravintoloillaa ja baareilla.

Piraeuksen satama on tärkein satama Kreikassa, suurin matkustajasatama Euroopassa ja kolmanneksi suurin maailmassa, ja se on Kreikan kauppamerenkulun ja suuren kauppalaivaston keskus. Tilat satamassa on hiljattain kunnostettu ja palvelujen laatu on parantunut merkittävästi. Näitä ovat pankkiautomaatit, valuutanvaihto, ravintoloita, baareja, taksit ja monenlaisia matkatoimistoja jotka myyvät lauttalippuja. Satamasta lähtee lauttoja Kreetalle, Kykladeille, Dodekanesialle, Kreikan itäosiin ja suurelle osalle Pohjois- ja Itä-Egeanmeren saarille.


Ios opas

Kreikan saari Ios on osa Kykladien saariryhmää Egeanmerellä Santorinin ja Naxoksen välissä. Saari on tunnettu sen ainutlaatuisesta yöelämästä, kauniista rannoista ja historiallisista maamerkeistä. Ios on suosittu paikka matkailijoille kaikkialta maailmasta. Monien vuosien ajan Ios on ollut yksi eniten rakastettu Kykladien saaria ja sillä on kaikki perinteisen kreikkalaisen kylän elementit, yhdistettynä erinomaiseen yöelämään ja upeisiin rantoihin. Chora on perinteinen unelias kreikkalainen kylä jossa on siniset ja valkoiset rakennukset ja värikkäitä kukkia. Yöllä kuitenkin kapeat kadut muuttuvat kylän suureen illanviettoon. Ympäri saarta vierailijat voivat tutustua moniin kauniisiin rantoihin ja niiden pehmeään valkoiseen hiekkaan ja upeaan kristallinkirkkaaseen veteen. Suosituin uimaranta Ioksella on Mylopotas, joka on yli kilometrin mittainen ja vuorattu baareilla, ravintoloilla ja vesi-urheilumahdollisuuksilla. Hiljaisempaa ja eristäytyneempää rantakokemusta varten mene Valmakselle tai Kolitsaniin.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 20/05/002024 ja 26.5.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
SeaJets 07:00 11:00 4 tuntia Mon, La
SeaJets 07:00 11:05 4 tuntia 5 minuuttia Ke
SeaJets 07:00 12:30 5 tuntia 30 minuuttia Ti, Pe, Sun
Blue Star Ferries 07:25 14:10 6 tuntia 45 minuuttia Mon, Ke, Pe
Blue Star Ferries 07:25 16:30 9 tuntia 5 minuuttia To, La
Cyclades Fast Ferries 09:00 14:45 5 tuntia 45 minuuttia Mon, Ke, La
Zante Ferries 14:15 00:30 10 tuntia 15 minuuttia Ti
Zante Ferries 14:15 01:00 10 tuntia 45 minuuttia To
Zante Ferries 14:55 23:55 9 tuntia La

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.