Ateena (Piraeus)
Serifos
Lautat maahan Kykladit
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Ateena (Piraeus) satamaan Serifos

Ateena ja Kykladit yhdistyvät reitillä Ateena (Piraeus) Serifos, jolla liikennöi tällä hetkellä 4 lauttayhtiötä. Aegean Speed Lines liikennöi reittiä jopa 6 kertaa viikko, Zante Ferries 6 kertaa viikko, SeaJets 14 kertaa viikko & Aegean Sea Lines kulkee reittiä jopa 7 kertaa viikko.

Kohteiden Ateena ja Kykladit välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 33 viikko reitillä Ateena (Piraeus) Serifos ja koska tarjolla on 4 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ateena - Kykladit lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Pireus - Serifos?

Lautan ylitysaika Pireus - Serifos on noin 3h 11m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Pireus - Serifos?

Pireus to Serifos lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Pireus - Serifos on 205 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Pireus - Serifos?

On olemassa 4 suosittuja lauttaoperaattoreita Pireus ja Serifos välillä. Nämä ovat
  • Aegean Speed Lines
  • Zante Ferries
  • SeaJets
  • Aegean Sea Lines

Miten voin varata lauttalippuja Pireus - Serifos?

Varaa lautat reitiltä Pireus kohteeseen Serifos tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Mikä on etäisyys Pireus ja Serifos välillä?

Etäisyys Pireus ja Serifos välillä on noin 68 meripeninkulmaa.

Ateena (Piraeus) opas

Piraeus on satamakaupunki Kreikassa. Kaupunki sijaitsee Saronikoksen lahdella Attikan alueella Kreikassa ja on osa Ateenan kaupunkialuetta. Ateeenan keskusta on noin 12 km päässä Piraeuksesta. Piraeuksen keskusta ei ole paikka, jossa kävijät haluavat viipyä, sillä se on ylikuormitettu liikenteellä. Sen satamatiomistojen, pankkien ja julkisten rakennusten takana on sekamelska kävelykatuja ja ostoskatuja. Houkuttelevin kaupunginosa sijaitsee idässä Zea Marinan ja matkailijoiden Mikrolimano sataman alueella, joka on vuorattu kahviloillaa, ravintoloillaa ja baareilla.

Piraeuksen satama on tärkein satama Kreikassa, suurin matkustajasatama Euroopassa ja kolmanneksi suurin maailmassa, ja se on Kreikan kauppamerenkulun ja suuren kauppalaivaston keskus. Tilat satamassa on hiljattain kunnostettu ja palvelujen laatu on parantunut merkittävästi. Näitä ovat pankkiautomaatit, valuutanvaihto, ravintoloita, baareja, taksit ja monenlaisia matkatoimistoja jotka myyvät lauttalippuja. Satamasta lähtee lauttoja Kreetalle, Kykladeille, Dodekanesialle, Kreikan itäosiin ja suurelle osalle Pohjois- ja Itä-Egeanmeren saarille.


Serifos opas

Kreikan saari Serifos on ihanteellinen kohde rentouttavaan lomaan. Se on tyypillinen Kykladien saari, Egeanmerellä, jossa on valkoiset kylät, rauhallinen satama, kultaiset rannat, paljaat kukkulat ja kauniita maisemia. Saari ei ole muuttunut paljon matkailun vuoksi, varsinkin verrattuna joihinkin muihin Kreikan saariin. Saarella voit nauttia merestä, auringosta ja hiekasta yhdellä saaren 72.sta upealla rannalla, vierailijat voivat mennä pyöräilemään tai kävelemään pitkin saaren polkuja, sukeltamaan vanhoihin kaivoksiin tai WWII hylkyyn, tai sightseeing fortress- kuten luostari Taxiarches, rakennettu 1500-luvulla. Chora on kauneimpia paikkoja saarella ja se on rakennettu vuoren rinteille ja sieltä on upea näkymä Egeanmerelle. Suosituimmista paikoista saarella ovat kaupungit Livadi ja Livadakia.

Saarelle pääsee tavanomaisilla ja highspeed lautoilla. Kesäisin on lauttoja, jotka yhdistävät Serifosin muille läheisille saarille, kuten Sifnokselle, Naxokselle, Parokselle, Santorinille, Kythnokselle jne.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/04/002024 ja 21.4.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Aegean Sea Lines 07:30 11:40 4 tuntia 10 minuuttia Sun
SeaJets 08:00 10:05 2 tuntia 5 minuuttia Sun
SeaJets 09:00 11:05 2 tuntia 5 minuuttia Mon, La, Sun
SeaJets 12:00 14:05 2 tuntia 5 minuuttia Mon, La
Aegean Sea Lines 13:00 17:10 4 tuntia 10 minuuttia Ke, Pe
Zante Ferries 14:15 18:15 4 tuntia Ti
Zante Ferries 14:55 19:30 4 tuntia 35 minuuttia La
Zante Ferries 23:30 03:30 4 tuntia To

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.