COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Poole - Guernsey on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Poole satamaan Guernsey

Saadaksesi lisätietoa vieraile Englanti - Guernsey lautat sivullamme.

Poole - Guernsey lauttaoperaattorit

  • 5 Sailings Weekly 3 hr 10 min
  • Get price

Poole Guernsey lautta arvostelut

 • "Club class kokemus"

  Ainoa negatiivinen asia mistä haluaisin huomauttaa on, että matkustin yksin club classissa ja paluumatkalla asiakaspalvelija ei tarjonnut minulle drinkkiä vaan minun piti pyytää sitä, ja matkan lopussa maksoin tilaamastani voileivästä eikä hän tuonut vaihtorahaa takaisin vaan minun piti pyytää niitä ennen lautalta lähtöä. Tuntui kuin olisin ollut näkymätön! Tiedän että lautta oli kiireinen ja ehkä hän oli uusi työntekijä. Tästä tilanteesta huolimatta nautin aina lauttamatkoistani.

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Poolesta Guernseyyn"

  Molemmat matkat olivat miellyttäviä ja ruoka oli hyvää, ostimme sen yhteydessä kahvia ja olutta eikä hinta ollut kovin paha. Tuolit olivat hyvin kuluneet ja ohuet, joten kolmen tunnin matka ei ollut niin mukava. Koska tuoleissa ei ole paljon pehmustetta, ne olivat erittäin alhaalla ja siten pöytä liian korkea. Matka Poolesta Guernseyyn oli hyvä, mutta paluumatka Guernseystä viivästyi sillä aiemmin päivällä tapahtui lautta-onnettomuus Etelä-Englannissa. Saavuimme Guernseyn satmaan klo 19:00 ja jonotimme, oli erittäin kuuma. Viimeisin check in aika oli 19:40 luulisin, joten olimme hyvissä ajoin. Meidän piti kuitenkin odottaa vieä kauemmin, koska laiva oli viivästynyt noin puoli tuntia. Toimihenkilö ei kävi jokaisella autolla ja selitti mitä oli tapahtumassa, mikä oli hyvä.

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Ei hössötystä Guernseyyn matkatessa"

  Oiva matka kumpaankin suuntaan. Epäonnista, että joku oli raapaissut jäljen autoomme laivalla.

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hieno aloitus ja lopetus mahtavalle lomalle!"

  Nopean lautan ottaminen Guernseyyn oli todella helppoa - sisäänkirjautuminen ja laivan lastaus tapahtuivat hujauksessa, aika laivalla oli mukavaa ja lapsilla oli hauskaa. Paluumatka oli samankaltainen. Kiitos terminaalin sekä laivan miehistöllej otka tekivät matkasta niin helpon ja nautinnollisen.

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän

Lautta satamasta Poole satamaan Guernsey

Englanti ja Guernsey yhdistyvät reitillä Poole Guernsey. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Condor Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 5 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 3 tuntia 10 minuuttia.

Poole Guernsey matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Poole opas

Poole on rannikkoalue ja satamakaupunki joka sijaitsee Dorsetin läänissä Englannin etelärannikolla. Poole on noin 33 km itään Dorchesterista ja 180 km lounaaseen Lontoosta. Kaupunki sijaitsee Englannin Kanaalin rannalla. Poolen satama on vilkas kaupallinen satama jossa on monia erilaisia aluksia ja päivittäinen liikenne. Satama on myös yksi maailman suurimmista luonnon satamista, sen ympärillä sekä Brownsean saarella sataman sisällä on paljon luontoa, kuten soita ja vatteja. Pontoonilautta kulkee sataman suulla koko päivän, tarjoten helpon pääsyn Purbecksiin.

Terminaalin palveluihin kuuluu kesäkahvila joka tarjoaa aterioita ja virvokkeita, valuutanvaihtotoimisto ja säilytyslokero ja löytötavaratoimisto. Kanavan ylityspalvelut kulkevat Ranskan Cherbourgin, ja matka kestää noin 4 tuntia ja 15 minuuttia. Toukokuusta syyskuuhun on myös nopea lauttayhteys, joka tekee ylityksen hieman yli kahdessa tunnissa. Samoin toukokuusta syyskuuhun kulkee lautta St Maloon Ranskaan, ja matka kestää noin 4,5 tuntia. Kahdesti päivässä lautta lähtee St Peter Portiin Guernseyyn, joka kestää 2,5 tuntia ja huhtikuusta lokakuuhun 3 tunnin lautta St Helieriin Jerseyyn.


Guernsey opas

Guernseyn saari sijaitsee Englannin Kanaalilla ja kuuluu Kanaalisaariin. Se sijaitsee noin 50 km länteen Ranskan Normandian rannikolta, mutta saari on Englannin Kruunun hallussa. Saaren rannikko houkuttelee paljon kävijöitä. Siellä on 27 hyvin erilaista lahtea – joillain on pitkä ja suosittu hiekkaranta, toisissa kätkettyjä poukamia, jotka harvoin houkuttelevat matkailijoita. Kaunis etelärannikko on vuorattu upeilla kallioilla ja sitä voi tutkia parhaiten jalkaisin.

St Peter Portin satama on yksi Euroopan kauneimmista ja se tarjoaa mainiot puitteet merimatkustukseen. Lautat Guernseyyn lähtevät pitkin Britannian etelärannikkoa ja matka kestää niin vähän kuin kolme tuntia. Perinteiset lautat kulkevat kaikissa sääolosuhteissa ympäri vuoden Portsmouthista. Matka St Maloon Ranskasan kestää hieman yli kaksi tuntia. On myös kausiluonteisia lauttoja Normandian rannikolle Ranskaan. Olitpa sitten jalka- tai automatkustaja, lautta tuo sinut suoraan saaren pääkaupungin ytimeen.