COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Poole - Jersey on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Poole satamaan Jersey

Saadaksesi lisätietoa vieraile Englanti - Jersey lautat sivullamme.

Poole - Jersey lauttaoperaattorit

  • 1 Sailing Weekly 4 hr 10 min
  • Get price

Poole Jersey lautta arvostelut

 • "Helpot pari tuntia"

  Mahtava tapa matkustaa, teen sen uudelleen, ensi kerralla menen Jerseyyn.

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Matka Jerseyyn"

  Varauksen teko ja itse matka olivat suoraviivaisia. Ainoa huono puoli oli tupakoitsien alue varattujen istuinten alueen ulkopuolella. Liukuovet paukkuivat taukoamatta. Menomatka oli paljon nautittavampi sillä ilma-meri pelastushelikopterin harjoitukset olivat käynnissä. En usko että se on osa jokaista matkaa.

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Todella miellyttävä matka"

  MINULLA OLI TODELLA MUKAVA MATKA POOLESTA JERSEYYN CONDOR FERRIESILLÄ. LASTAUS OLI HELPPO JA NOPEA. AAMUPALA OLI HYVÄ JA KOHTUUHINTAINEN. LAIVA OLI PUHDAS JA SIISTI JA VESSOISTA PIDETTIIN HYVÄÄ HUOLTA SIIVOTEN NE SELVÄSTI SÄÄNNÖLLISESTI. MATKUSTIN YSTÄVÄN KANSSA JA MEILLÄ OLI TODELLA HAUSKAA MUUTAMAN HENKILÖKUNNAN JÄSENEN KANSSA, JOTKA OLIVAT KAIKKI HYVIN AMMATTIMAISIA. HE OLIVAT HYVIN LÄMMINSYDÄMISIÄ MATKUSTAJIA KOHTAAN JA VARMISTIVAT ETTÄ KAIKILLA OLI MIELLYTTÄVÄ KOKEMUS MATKALLA JOKA EI TUNTUNUT KOSKAAN LOPPUVAN HAHAHAHA!!!

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Poolesta Jerseyyn ja takaisin"

  Haluamme kiittää Condor Ferriesiä erinomaisesta kokemuksestamme viimeaikaisella matkallamme Jerseyyn. Autojen lastauksesta alkaen henkilökunta oli avulias ja lämmin. Samoin laivan henkilökunta oli auttavainen ja välittävä. Menomatkalla sää oli melko huono, enkä ole paras merimatkustaja, mutta henkilökunta huolehti kaikista. Paluumatkalla meri oli peilikirkas mutta henkilökunta antoi silti täyden huomionsa matkustajille. Kiitos heille kaikille.

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän

Lautta satamasta Poole satamaan Jersey

Englanti ja Jersey yhdistyvät reitillä Poole Jersey. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Condor Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 1 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 4 tuntia 10 minuuttia.

Poole Jersey matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Poole opas

Poole on rannikkoalue ja satamakaupunki joka sijaitsee Dorsetin läänissä Englannin etelärannikolla. Poole on noin 33 km itään Dorchesterista ja 180 km lounaaseen Lontoosta. Kaupunki sijaitsee Englannin Kanaalin rannalla. Poolen satama on vilkas kaupallinen satama jossa on monia erilaisia aluksia ja päivittäinen liikenne. Satama on myös yksi maailman suurimmista luonnon satamista, sen ympärillä sekä Brownsean saarella sataman sisällä on paljon luontoa, kuten soita ja vatteja. Pontoonilautta kulkee sataman suulla koko päivän, tarjoten helpon pääsyn Purbecksiin.

Terminaalin palveluihin kuuluu kesäkahvila joka tarjoaa aterioita ja virvokkeita, valuutanvaihtotoimisto ja säilytyslokero ja löytötavaratoimisto. Kanavan ylityspalvelut kulkevat Ranskan Cherbourgin, ja matka kestää noin 4 tuntia ja 15 minuuttia. Toukokuusta syyskuuhun on myös nopea lauttayhteys, joka tekee ylityksen hieman yli kahdessa tunnissa. Samoin toukokuusta syyskuuhun kulkee lautta St Maloon Ranskaan, ja matka kestää noin 4,5 tuntia. Kahdesti päivässä lautta lähtee St Peter Portiin Guernseyyn, joka kestää 2,5 tuntia ja huhtikuusta lokakuuhun 3 tunnin lautta St Helieriin Jerseyyn.


Jersey opas

Jersey on brittiläinen erillisalue Englannin kanaalissa Normandian rannikon edustalla. Guernseyn kanssa se muodostaa Kanaalisaaret.
Kaikkien näiden saarten puolustus on Yhdistyneiden kuningaskuntien harteilla. Jersey ei ole kuitenkaan osa Yhdistyneitä kuningaskuntia tai Euroopan unionia vaan on Kruunun erikseen omistama alue.
Jerseyn esihistoriallinen aika tuotti rikkaan artefaktiperinnön. Laskuveden aikaan St Ouenissa voi yhä nähdä jäänteitä suuresta ranskalaisesta metsästä, joka seisoi paikalla yli 10,000 vuotta sitten saaren ollessa vielä osa mannerta.