Lautta satamasta Portsmouth satamaan Jersey

Englanti ja Jersey yhdistyvät reitillä Portsmouth Jersey. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Condor Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 6 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 8 tuntia 4 minuuttia.

Portsmouth Jersey matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Portsmouth - Jersey lauttaoperaattorit

 • Condor Ferries
  • 6 lähtöä viikoittain 8 h 4 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Portsmouth Jersey

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Portsmouth Jersey on auto ja 2 matkustajaa.

Portsmouth Jersey lautta arvostelut

 • "ylitys jerseyyn"

  Erinomainen, nautin matkasta.

  'Kevin' matkusti Portsmouth Jersey (St Helier) operaattorilla Condor Ferries aluksella Commodore Clipper

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "laivat Portsmouthista"

  Erinomainen palvelu, mutta miksi ei ole nopeita laivoja Portsmouthista? Ja ulkomaalainen henkilökunta voisi olla vähän auttavaisempi - ehkä vain kielimuuri. Kysyin tiskiltä olisiko ranskalaista kastiketta - tyhjä ilme ja osoitus kastikepusseihin. Sitä ei ollut. Ranskalaiset käyttävät Condorin lauttoja oletan.

  'Harold' matkusti Portsmouth Jersey (St Helier) operaattorilla Condor Ferries aluksella Commodore Clipper

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Käsittämätön ja ammattitaidoton"

  Kokemuksemme jätti mielikuvan että yhtiö ei ole ennen nähnytkään jalkamatkustajaa sillä 'palvelu' oli niin epäammattimaista, kaoottista ja auttamatonta. Henkilökunnan äidinkieli ei ole englanti ja palvelu on niukkasanaista ja sirpaloitunutta, eikä kuulutukset välttämättä tarkoita mitään. Älä vaivaudu maksamaan ylimääräistä 'deluxe'-hytistä - etenkin jos olet tehnyt sen aikaisemmin P&O:lla sillä laatu on uskomattoman surkea - samoin kuin laivan ruoan! Ensi kerralla aion ehdottomasti lentää!

  'James' matkusti Portsmouth Jersey (St Helier) operaattorilla Condor Ferries aluksella Commodore Clipper

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Paras tapa matkustaa"

  En voi kuvitella parempaa tapaa matkustaa kun tällä ihanalla laivalla ja henkilökunnalla.

  'Anonyymi' matkusti Portsmouth Jersey (St Helier) operaattorilla Condor Ferries aluksella Commodore Clipper

  Lue lisää Näytä vähemmän

Portsmouth opas

Portsmouth on kaupunki ja satama joka sijaitsee Hampshiren läänissä Englannin etelärannikolla. Portsmouth on Yhdistyneen kuningaskunnan ainoa saarikaupunki ja on noin 100 km lounaiseen Lontoosta ja 30 km itään Southamptonista. Portsmouthilla on pitkä ja maineikas merenkulun historia. Se on koti maailman vanhimmalle kuivatelakalle, joka on edelleen käytössä, ja kuuluisille aluksille, kuten HMS Warrior, Mary Rose ja HMS Victory, Lord Nelsonin lippulaiva. Kaupunki on myös laivastotukikohdan koti ja siellä asuu Royal Marine kommandot.

Portsmouth on yksi Britannian parhaiten yhdistetty laivasatama, se yhdistää matkustajat yhdeksään eri kohteisiin. Laajassa satamassa on kolme terminaalia. Continental lauttasatama on Britannian toiseksi vilkkain ja sijaitsee pohjoiseen Naval Basesta. Etelään Naval Basesta löydät Isle of Wight (Ryde) Passenger Ferry Terminalin. Continental Ferry Terminal palvelee lauttayhteyksiä Le Havreen Ranskassa ja Bilbaoon Espanjassa. Päivittäisiä ylityksiä on myös Cherbourgiin, Caeniin ja St Maloon Ranskassa, St Helieriin Jerseyssä, St Peter Portiin Guernseyssä ja Rydeen Isle of Wightissa.