Positano
Salerno
Lautat maahan Italia
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Positano satamaan Salerno

Italia ja Italia yhdistyvät reitillä Positano Salerno, jolla liikennöi tällä hetkellä 5 lauttayhtiötä. NLG liikennöi reittiä jopa 7 kertaa viikko, Travelmar 6 kertaa päivä, Alicost 14 kertaa viikko, Positano Jet 7 kertaa viikko & Grassi Junior kulkee reittiä jopa 3 kertaa päivä.

Kohteiden Italia ja Italia välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 13 päivä reitillä Positano Salerno ja koska tarjolla on 5 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

 • Kuinka pitkä on lautta Positano - Salerno?

  Lautan ylitysaika Positano - Salerno on noin 1h 03m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.
 • Kuinka paljon maksaa lautta Positano - Salerno?

  Positano to Salerno lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Positano - Salerno on 45 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.
 • Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Positano - Salerno?

  On olemassa 5 suosittuja lauttaoperaattoreita Positano ja Salerno välillä. Nämä ovat
  • NLG
  • Travelmar
  • Alicost
  • Positano Jet
  • Grassi Junior
 • Miten voin varata lauttalippuja Positano - Salerno?

  Varaa lautat reitiltä Positano kohteeseen Salerno tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.
 • Mikä on etäisyys Positano ja Salerno välillä?

  Etäisyys Positano ja Salerno välillä on noin 15 meripeninkulmaa.

Positano opas

Positano on kylä Amalfin rannikolla Campaniassa, Italiassa. Kylä on lähinnä eristettynä kukkuloilla jotka johtavat alas rannikolle. Kerran varakkaana merivaltana se aloitti viime vuosisadan kalastuskylänä, ja päätti sen suosittuun ja melko tyylikkääseen lomakeskukseen, jossa on kuuluisia hotelleja ja putiikkeja sekä mutkikkaita portaikoja, jotka yhdistävät kaupungin ja jyrkät kalliot. Jokainen maasentti on arvokas; rakennukset on pinottu päällekkäin jyrkillä rinteillä, ja avoimilla alueilla viljellään intensiivisesti hedelmiä ja vihanneksia jotka kukoistavat hedelmällisessä vulkaanisessa maaperässä. Alueella, jossa kalliot laskeutuvat suoraan veteen, on Positanon pari tumman soran rantaa. Osiot ovat jaettu osiin, jossa maksat aurinkotuolien käyttämisestä, mutta osat ovat vapaata rantaa, jossa kuka tahansa voi laittaa alas pyyhkeet ja nauttia vedestä. Positanossa on muutamia todella halpoja vaihtoehtoja, mutta valinta syömiseen on laaja ja siellä pitäisi olla jokaiselle jotakin. Ravintolat ovat rivissä rannan takana, mutta jos ilmapiiri on liian meluisa ja turistikas, yritä nousta portaita ylös hiljaisempaan paikkaan.

Kylän satamasta lautat kulkevat Amalfiin, Capriin ja Salernoon.


Salerno opas

Salerno sijaitsee Salernonlahdella Tyrrhenanmerellä ja on Salernon alueen pääkaupunki Italiassa. Kaupunki sijaitsee lähellä Amalfi Coastia ja on ehkä parhaiten tunnettu ensimmäisen lääketieteellisen koulun kotina, Schola Medica Salernitana. Nykyajan Salerno on alueen kulttuurinen keskus. Kaupungissa vierailijat voivat kävellä ympäriinsä tutustuen nähtävyyksiin, joista useimmat sijaitsevat lähellä kaupungin keskustaa. Salernossa on monia kauniita kävelykatuja ja suuria aukioita, joita voidaan helposti tutkia jalkaisin. Julkisen liikenteen busseja voi myös käyttää kaupungissa ja sen ulkopuolella. Ne, joilla on auto voivat helposti ajaa ympäriinsä sillä liikenne ei ole ongelma, ja pysäköinti on saatavilla useimmilla alueilla.

Salerno sijaitsee maantieteellisen kolmion, lempinimeltään Tourist Triangle of 3 P (eli kolmion kulmat Pompejin, Paestum ja Positano), keskellä. Tämä erikoisuus antaa Salernolle erityisiä turistiominaisuuksia, kuten Lungomare Trieste (Triesten rantakatu), Castello di Arechi (Arechiksen linna), Duomo (tuomiokirkko) ja Museo Didattico della Scuola Medica Salernitana (Educational Museum of the Salernitan Medical School).


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 08/04/002024 ja 14.4.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Grassi Junior 08:40 09:45 1 tunti 5 minuuttia Jokapäiväinen
Positano Jet 09:00 09:50 50 minuuttia Mon, Ti, Ke, To, La, Sun
Travelmar 10:00 11:15 1 tunti 15 minuuttia Jokapäiväinen
Travelmar 12:00 13:20 1 tunti 20 minuuttia Jokapäiväinen
Grassi Junior 12:50 14:30 1 tunti 40 minuuttia Jokapäiväinen
Travelmar 13:30 14:45 1 tunti 15 minuuttia Jokapäiväinen
Travelmar 15:30 16:50 1 tunti 20 minuuttia Jokapäiväinen
Grassi Junior 16:45 18:25 1 tunti 40 minuuttia Jokapäiväinen
Travelmar 17:00 18:20 1 tunti 20 minuuttia Jokapäiväinen
Alicost 17:25 18:40 1 tunti 15 minuuttia Jokapäiväinen
Travelmar 18:30 19:45 1 tunti 15 minuuttia Jokapäiväinen

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.