Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Salerno lauttasatamaan

 • Autolla

  Seuraa Napolista A3 ja käänny Vietri sul Maren kaupungin kohdalla ja seuraa opastuksia 'porto turistico'. Etelästä tullessa seuraa A3 Reggio Calabria – Salerno, käänny Salernon kohdalla ja seuraa opastuksia 'porto turistico'.

 • Junalla

  Rautatieasema Salernossa on nimeltään Piazza Vittorio Veneto ja asemalta on hyvät yhteydet kaikkiin suurimpiin Italian kaupunkeihin. Asema on vain 2 km satamasta.

 • Osoite

  Piazza della Concordia, 84010 Maiori, Salerno (Campania), Italia

 • Salerno majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Salerno lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Salerno majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Salerno lauttapalvelut

Salerno opas

Salerno opas

Salerno on Campanian pääkaupunki Lounais-Italiassa Tyrrhenanmeren rannalla. Salernon historia ulottuu vuoteen 194 eaa. jolloin kaupunki perustettiin Hannibalia vastaan käytyjen sotien jälkeen. Se sijaitsee luonnonsatamassa, joka on tukenut kaupankäyntiä antiikin ajoista nykyaikaan. Liittoutuneet myös käyttivät satamaa laskeutumispaikkana toisen maailmansodan Italian taisteluiden aikana. Kaupungin takana on korkea kallio, jonka huipulla seisoo ikivanha Arechin linna, josta on hienot näkymät kaupunkiin ja lahdelle. Muiden Etelä-Italian kaupunkien tapaan Salerno on nähnyt dynastian ja valtakunnan toisensa jälkeen. Jokainen niistä on vaikuttanut kaupungin evoluutioon niin fyysisesti kuin kulttuurisestikin. Roomalaisten jälkeen kaupunkia hallitsivat samnilaiset, saraseenit ja lombardit sekä tietysti bysanttilaiset ja normannit.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.