Puerto del Rosario
Las Palmas
Lautat maahan Gran Canaria
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Puerto del Rosariosta Las Palmasiin

Naviera Armas yhdistää Fuerteventuran ja Gran Canarian saaret liikennöiden Puerto del Rosario-Las Palmas reittiä jopa 5 kertaa viikossa. Matka kestää noin 6 tuntia.

Puerto del Rosarion ja Las Palmasin väliset aikataulut sekä matkojen yleisyys saattavat vaihdella sesongin mukaan joten tarkempaa tietoa löydät verkkosivuiltamme.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Fuerteventura - Gran Canaria lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Puerto del Rosario - Las Palmas?

Lautan ylitysaika Puerto del Rosario - Las Palmas on noin 6h 45m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Puerto del Rosario - Las Palmas?

Puerto del Rosario to Las Palmas lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Puerto del Rosario - Las Palmas on 125 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Puerto del Rosario - Las Palmas?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Puerto del Rosario to Las Palmas ja tämä on
  • Naviera Armas

Miten voin varata lauttalippuja Puerto del Rosario - Las Palmas?

Varaa lautat reitiltä Puerto del Rosario kohteeseen Las Palmas tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Puerto del Rosario - Las Palmas?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Puerto del Rosario - Las Palmas
  • Naviera Armas

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Puerto del Rosario - Las Palmas?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Puerto del Rosario ja Las Palmas välillä
  • Naviera Armas

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Puerto del Rosario - Las Palmas?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Naviera Armas

Mikä on etäisyys Puerto del Rosario ja Las Palmas välillä?

Etäisyys Puerto del Rosario ja Las Palmas välillä on noin 95 meripeninkulmaa.

Puerto del Rosario opas

Puerto del Rosario on espanjalainen kaupunki joka sijaitsee Fuerteventuran saaren itäosassa Las Palmasin maakunnassa Kanariansaarilla. Kaupunkia kutsuttiin ennen Puerto de Cabrasiksi (Goat Harbour) ja siitä kehittyi merkittäväsatama 1800–luvun aikana kun siitä tuli saaren pääkaupunki La Olivan jälkeen. Kaupungin nykyinen nimi, joka tarkoittaa "Port of Rosary" muutettiin vuonna 1956, luultavasti keskellä kaupunkia olevan kirkon mukaan, joka on omistettu pyhimys Virgin del Rosariolle.

Kaupungilla ei ole suurta matkailuelinkeinoa ja on siksi keskittynyt teollisuuteen. Satama-alue on kaupungin vanhin osa, josta kävijät löytävät kapeitata kujia reunustamassa vanhoja Kanarian tyylisiä taloja. Yksi näkemisen arvoinen nähtävyys on entisen maanpaossa olleen runoilija Miguel de Unamunon koti, joka on nykyään museo. Puerto del Rosariolla on omat rannat. Suurin niistä sijaitsee etelään kaupungista Playa Blancalla. Rannalla on suoritettu paljon työtä viime vuosina, ja sillä on nyt Blue Flag status.

Lautat kaupungin satamaan lähtevät Las Palmasista, Santa Cruz de Tenerifestä ja Morro Jablesta.


Las Palmas opas

Espanjalainen Las Palmas de Gran Canaria on Gran Canarian pääkaupunki Kanariansaarilla. Tällä saaren koillisosassa sijaitsevalla kaupungilla on upeat maisemat, jotka koostuvat kahdesta lahdesta ja niiden kauniista rannoista. Vuonna 1478 perustetulla Las Palmaksella on tärkeä historiallinen ja kulttuurinen perintö, josta suurin osa löytyy vanhimman kaupunginosan, Veguetan, alueelta. Se lisättiin myös vuonna 1990 UNESCO:n maailmanperintöluetteloon. Kaupungin satama, Puerto de la Luz, on yksi Euroopan tärkeimmistä ja antaa kaupungille hyvin kosmopoliittisen tuntuman. Kiireisessä Las Palmasissa on paljon tekemistä turisteille, ja kaupungin läheltä löytyvät kauniit rannat ja kristallin kirkkaan vedet tarjoavat rauhallisen tunnelman.

Las Palmasin lauttasatamasta on yhteyksiä useille saarille (Fuerteventuraan, Lanzaroteen, La Palmalle, Teneriffalle) ja Etelä-Espanjaan (Huelva- ja Cádiz- saarille).


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/04/002024 ja 21.4.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Naviera Armas 11:00 17:45 6 tuntia 45 minuuttia Ke, To, Pe, La, Sun
Naviera Armas 21:00 02:30 5 tuntia 30 minuuttia To

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.